English Support

Home Support English Support

You are not logged in. You can view support threads, but not post.

Skip the Support Queue Using Smart Search

Search over 10,000 resolved threads and documentation and get answers instantly.

Topic Voices Posts Freshness
 
[Closed] FATAL ERROR p-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on

Started by:  ibizaS in: Soporte en Español

3 11 2 months, 2 weeks ago

 Raul Bernad

[Assigned] 3.1.5b3: post_type_archive_title and language switcher still have probs 1 2 3 4 5

Started by:  ian

4 65 1 minute ago

 ian

WPML plugin only gives 404s after syncing menus [ENG-NL]

Started by:  lauraW-3

1 1 22 minutes ago

 lauraW-3

[Resolved] i have buyshop theme and i try to set the language but

Started by:  tuncayk

2 6 23 minutes ago

 tuncayk

[Assigned] Bug in String Translation

Started by:  jean-marcR-2

4 12 37 minutes ago

 jean-marcR-2

[Assigned] Empty cart for guest users

Started by:  master

2 4 47 minutes ago

 master

[Pending development work] when the page loading this strings in the right language for 1 second

Started by:  monih

2 10 48 minutes ago

 monih

[Assigned] Ask me for registration key after i add it

Started by:  jaguarR

2 3 49 minutes ago

 jaguarR

[Assigned] problem with Page Restrict its working with Arabic and don't work with english

Started by:  anesM

2 3 52 minutes ago

 anesM

[Assigned] the french icones and bullets are replaced by characters but not in english.

Started by:  vincentB-14

2 13 1 hour, 4 minutes ago

 vincentB-14

[Assigned] wp-admin error, .com.hk ".hk" auto redirecting twice in

Started by:  nickL-2

2 6 1 hour, 9 minutes ago

 nickL-2

[Assigned] Site key generation problem

Started by:  lucaQ

2 8 1 hour, 14 minutes ago

 lucaQ

[Assigned] I cannot register my site

Started by:  antonioG-4

2 10 1 hour, 24 minutes ago

 antonioG-4

[Assigned] .mo file for Potuguere Brazilian

Started by:  Juan

2 5 1 hour, 25 minutes ago

 Juan

[Assigned] WPML doesn't show the pages, only posts

Started by:  michelv-11

2 5 1 hour, 32 minutes ago

 michelv-11

During "Select Languages" in setup, I can't advance. Page just keeps reloading.

Started by:  joshB-4

1 1 1 hour, 34 minutes ago

 joshB-4