Dies ist das technische Support-Forum für WPML - das mehrsprachige WordPress-Plugin.

Mitlesen können alle, doch nur WPML-Kunden können hier Fragen veröffentlichen. Das WPML-Team beantwortet Anfragen im Forum an 6 Tagen pro Woche, 22 Stunden am Tag.

Heute stehen keine Supporter zur Arbeit im German-Forum zur Verfügung. Sie können gern Tickets erstellen, die wir bearbeiten werden, sobald wir online sind. Vielen Dank für Ihr Verständnis.

Schlagwörter: 

This topic contains 5 Antworten, has 3 Teilnehmer.

Last updated by Rainer vor 2 Jahre, 11 Monate.

Assigned support staff: Otto.

Autor Beiträge
November 2, 2016 um 6:34 pm #1128631

Rainer

I am trying to: switch the language with the language switcher at the end of the page

URL of (my) website where problem appears: hidden link -> hidden link

I expected to see: when I switch the language I want to see the english navigation bar

Instead, I got: the navigation bar in german language

Steps to duplicate the issue:

November 3, 2016 um 9:51 am #1129060

Denise

Hallo Rainer,

ich werde dir damit helfen. Danke für die Debug Information.

I'll respond now in English but we can also continue in German if you would like.

It seems like switching the language to English works everywhere except the homepage.

* Can you please verify that the homepage is translated into English?

* Do you have any redirects in your .htaccess file?

* Does this happen when all non-WPML plugins are deactivated?

* Does this happen when TwetySixteen Theme is activated?

Thanks,
Denise

November 3, 2016 um 11:36 am #1129171

Rainer

* Can you please verify that the homepage is translated into English?
->It´s translated

* Do you have any redirects in your .htaccess file?
-> no

* Does this happen when all non-WPML plugins are deactivated?
-> THAT`s it!!!!!!!!!!!!!
I deactivated all plugins and activated the plugins one by one. Now it works!!!

Thank you
Regards
Rainer

November 3, 2016 um 11:42 am #1129175

Rainer

I have problems with the english page with google maps.
Google maps ist not shown. When I open the page I can see it the map one second and then I can see a grey field.
hidden link
Can you help me in this issue?
Regards
Rainer

November 3, 2016 um 5:17 pm #1129569

Otto
Supporter

Languages: Englisch (English ) Spanisch (Español )

Timezone: America/Argentina/Buenos_Aires (GMT-03:00)

Hello Rainer,

Glad to hear that it now works. As the original issue is resolved may I kindly ask you please to open a new ticket for your new question? This way we will be able to help you better and also help other users with similar problems find solutions when searching the forum.

Thank you!

Kind Regards,

Otto
(Denise is off today, I hope you don't mind that I stepped in)

November 7, 2016 um 7:04 am #1131063

Rainer

Thank you