זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
תגיות: Compatibility
| מחבר | פוסטים |
|---|---|
| נובמבר 16, 2025 ב-11:51 am #17581452 | |
|
morA-4 |
רקע הנושא: תסמינים: שאלות: |
| נובמבר 16, 2025 ב-7:56 pm #17581980 | |
|
Itamar תומך WPML מאז 02/2016
שפות: אנגלית (English ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, הגדרת האפשרות 'אותם שדות בכל השפות' (Same fields accross languages) לקבוצת השדות, תאפשר לך לתרגם תוכן טקטואלי שנמצא תחת שדות flexible. אם תגדיר זאת כך אינך אמור להתעסק עם הגדרה אינבדואלית לכל שדה. קרא בבקשה את המדריך שלנו לעבודה עם ACF. במידה ואתה צריך עזרה נוספות ממני, אוכל לעזור לך טוב יותר אם תשתף איתי את אינפורמציית הדיבוג שלך (debug information). המידע הזה נותן לי לראות עם איזו ערכת עיצוב ופלאגינים אתה משתמש ומה הגרסאות שלהם. כמו כן, בעזרת המידע הזה אוכל לדעת יותר על מבנה השרת שלך ועוד נתונים לגבי WPML. תוכל לקרוא עוד על כיצד לצרף את המידע הזה בקישור הבא: בברכה, |
| נובמבר 17, 2025 ב-9:55 am #17583115 | |
|
morA-4 |
הבעיה שלי היא עם שדה ACF מסוג "תוכן גמיש" |
| נובמבר 17, 2025 ב-10:45 am #17583379 | |
|
הי, תודה על ההסברים הנוספים של מה שעשית ועל מידע הדיבוג ששיתפת. את האתר שלך איני יכול לראות. אני מקבל הודעת שגיאה 403. ראה תצלום מסך מצורף. תוכל בבקשה לסדר את הבעיה ולתת לי כניסה לאתר שלך שאוכל לבדוק את בעיית שדות ה ACF? אנא שתף איתי כניסה לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק את הבעיה. על מנת שלא לפגוע באתר שלך שבאויר עדיף שתיצור העתק של האתר שלך (staging site) על אותו שרת ותתן לנו כניסה לשם. בכל מקרה הרשה לי בבקשה, אם יש צורך, לעדכן את וורדפרס, ערכת העיצוב והתוספים. בנוסף הרשה לי להחליף את ערכת העיצוב לערכת עיצוב דיפולטיבית של וורדפרס. והרשה לי לכבות ולהדליק תוספים. אצטרך גם גישת FTP לאתר שלך בבקשה. כמו כן, אצטרך את אישרוך שיש לך גיבוי עדכני לאתר שבמידה ומשהו משתבש תוכל לשחזר את האתר מן הגיבוי. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/ בברכה, |
| נובמבר 19, 2025 ב-9:00 am #17590608 | |
|
morA-4 |
היי איתמר, תודה על המענה המפורט. א' - לא צורפה תמונה, נשמח לקבל את רשימת הבקשות שקבלו סטטוס 403, נדאג לפתוח אותם תודה רבה |
| נובמבר 19, 2025 ב-10:53 am #17591227 | |
|
הי, סליחה אם שכחתי לצרף את תצלום המסך. הוא מצורף כעת. זו ההודעה שאני מקבל. 403 ERROR The request could not be satisfied. Request blocked. We can't connect to the server for this app or website at this time. There might be too much traffic or a configuration error. Try again later, or contact the app or website owner. If you provide content to customers through CloudFront, you can find steps to troubleshoot and help prevent this error by reviewing the CloudFront documentation. Generated by cloudfront (CloudFront) Request ID: BDf8fF7sYdVECS6D5pAEzfksxH9rGEphLOmqVWre8IedO24FRmANdQ== בהודעה קודמת כתבת:
כיצד אתה מתרגם את העמוד? https://wpml.org/documentation/related-projects/translate-sites-built-with-acf/#expert-mode בברכה, |
| נובמבר 23, 2025 ב-1:01 pm #17602035 | |
|
morA-4 |
היי איתמר צהריים טובים, תודה רבה, |
| נובמבר 23, 2025 ב-4:50 pm #17602497 | |
|
הי, גתית. לצערי אין לנו תמיכה בפגישות וידאו ושיתוף מסך. אבל אנחנו כן עושים מאמצים גדולים לעזור עם כל בעיה או שאלה שקשורה ל WPML. אם בתוך 30 יום מרכישת המנוי שלנו בכל זאת לא תהיו מרוצים מ WPML ומהתמיכה שלנו תוכלו לקבל החזר מלא. אנחנו משתדלים להתמקד בנושא אחד בכל כרטיס אחרת זה יכול להיות מאוד מבלבל. אנסה שוב לעזור לך לפי הסעיפים שכתבת. 1. תרגום Menu Name של Custom Post Types לא עובד דרך תרגום מחרוזות. התצלום מסך בצירפת ברזולוציה מאוד נמוכה וקשה לראות למה את מתכוונת. 2. בתרגום שדות ACF לא הצלחנו להעתיק תמונה משפת ברירת המחדל ושתהיה ניתנת לעריכה לאחר מכן. על כך כבר הגשתי מוקדם יותר ושאלתי שאלות שלא ענית עליהן. זה מה ששאלתי והסברתי: כיצד אתה מתרגם את העמוד? https://wpml.org/documentation/related-projects/translate-sites-built-with-acf/#expert-mode 3. לא מצאנו אופציה להגדיר באופן אוטומטי שכל ה- Field Groups תחת ACF יוגדרו באופן אוטומטי כ- "אותם שדות בכל השפות" אין אפשרות להגדיר זאת באופן גורף לכל ה Field Groups. יש להגדיר כל Field Group בנפרד. בכל אופן, במידה ואת-ה מאשר-ת, אני רוצה לבקש ממך הרשאה לכניסה זמנית לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק טוב יותר את הבעיה. אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/ בברכה, |
| נובמבר 25, 2025 ב-7:01 am #17606644 | |
|
morA-4 |
שלום איתמר, 1. את ה- Custom Post Types אנחנו יוצרים בעזרת התוסף Custom Post Type UI (CPT UI) - מצ"ב צילום מסך למטה. תודה, |
| נובמבר 25, 2025 ב-9:01 am #17607086 | |
|
morA-4 |
בהמשך להודעה הקודמת, |
| נובמבר 25, 2025 ב-9:34 am #17607178 | |
|
הי מעיין. 1. נושא ה Custom Post Type UI (CPT UI) 2. לגבי: בתרגום שדות ACF לא הצלחנו להעתיק תמונה משפת ברירת המחדל ושתהיה ניתנת לעריכה לאחר מכן. במידה ויש, אשמח לענות של שאלות נוספות בנושא. בברכה, |
| נובמבר 25, 2025 ב-5:30 pm #17609379 | |
|
הי, לגבי הבעיה עם התוסף Custom Post Type UI. שיחזרתי את הבעיה והעברתי אותה לבדיקת צוות התאימות שלנו. הם יבדקו את הנושא ונעדכן אותכם כאן בכל חדשה בנושא. בברכה, |
| נובמבר 26, 2025בְּ- 2:21 pm #17612313 | |
| morA-4 |
שלום איתמר, חקרתי את נושא עדכון התמונה לעומק - בשלב הראשון ניסיתי להשתמש ב- "שדות שונים בכל השפות" על מנת שתהיה לי את האופציה לשנות תמונה לאחר ההעתקה הראשונית. כמו כן - ניסיתי להשתמש במצב מומחה וראיתי שזה מאפשר לעדכן דרך WPML -> הגדרות -> תרגום שדות מותאמים אישית כל שדה בנפרד. אבל הבעיה שלי עם האופציה הזו היא שנראה שההגדרה היא לא פר שדה אלא פר מופעים בפוסטים, כלומר אם יש לי שדה תחת תוכן גמיש שנמצא בכמה עמודים נפרדים אני אצטרך להגדיר לפי מספר העמודים ולא פעם אחת... האם אני צודקת? לגבי התוסף שציינת - כפי שאני מבינה מדובר בתוסף לתרגום מדיה באופן כללי, ולא באופן ספציפי לעמודים/ פוסטים. בנוסף - אני צריכה את האופציה להחליף גם שדות אחרים כמו מספרים ולכן מחפשת קודם פתרון לנושא הזה של העתקה ראשונית ולאחר מכן שתהיה אופציה לעדכון ידני. חשוב לי לציין שאת הבדיקות ערכתי על שדות שנמצאים בתוך תוכן גמיש. תודה רבה, שרשורים חדשים שנוצרו על-ידי Itamar ומקושרים לשרשור זה מופיעים להלן: |
| נובמבר 26, 2025 ב-3:37 pm #17612801 | |
|
הי מעיין. מכיוון שכרטיס זה כבר הועבר לצוות התאימות שלנו, נעסוק בו רק בנושא הבעיה עם התוסף Custom Post Type UI. לגבי השאלות שיש לך על עבודה עם ACF ראי בבקשה את הכרטיס החדש שפיצלתי מהכרטיס הזה: צוות התאימות שלנו מצא איך לתקן את הבעיה עם Custom Post Type UI. 1. בעזרת עורך הפלגינים של וורדפרס, או כשאת מחוברת למרעכת הקבצים של אתר הוורדפרס שלך, פיתחי עם הקובץ הבא לעריכה עם עורך קוד: \wp-content\plugins\custom-post-type-ui\custom-post-type-ui.php file 2. חפשי את שורה מספר 408:
foreach ( $post_type['labels'] as $key => $label ) {
3. החליפי שורה זו בקוד השזה:
foreach ( $post_type['labels'] as $key => $label ) {
$slug = isset( $post_type['name'] ) ? $post_type['name'] : '';
$text_name = '[cptui_post_types][' . $slug . '][labels]' . $key;
$label = apply_filters( 'wpml_translate_single_string', $label, 'admin_texts_cptui_post_types', $text_name );
4. שימרי את הקובץ\שינויים. אשמח אם תדווחי לי שזה עובד. בברכה, |
| נובמבר 27, 2025 ב-7:58 am #17613966 | |
|
morA-4 |
עובד, תודה רבה |