Skip Navigation

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 15 replies, has 2 voices.

Last updated by Mihai Apetrei 3 weeks, 5 days ago.

Assigned support staff: Mihai Apetrei.

Author Posts
September 8, 2021 at 5:10 pm #9550179

dominikS-32

Tell us what you are trying to do?

I updated my blog post and then wanted to update this post in other languages as well. Unfortunately there is still a loading screen as in the attached image and it won't load into the edit panel.

Is there any documentation that you are following?

no

Is there a similar example that we can see?

no

What is the link to your site?

hidden link

Screenshot 2021-09-08 at 19.09.24.png
September 8, 2021 at 6:49 pm #9550633

Mihai Apetrei
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Europe/Bucharest (GMT+03:00)

Hi there.

Can you please click CMD + R (if you are on mac os) or CTRL + R (if you are on windows) and let me know if the content loads now?

Please let me know.

Mihai Apetrei

September 8, 2021 at 7:50 pm #9550771

dominikS-32

Hi I have tried that before writing that post. It still does not work.

September 8, 2021 at 8:49 pm #9551035

Mihai Apetrei
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Europe/Bucharest (GMT+03:00)

Hi there and thank you for your response.

1. Can you please clear the server+website caching and see if the issue is still taking place?

2. If nothing changes, can you please try this:

- create a full website backup
- disable all plugins except WPML and its add-ons
- check if the issue is happening again
- if it's not, reactivate your plugins one by one, checking every time if the issue shows up again so that you can understand which plugin is causing that issue

If the issue happens even with the non-WPML plugins disabled:

- leave all the non-WPML plugins deactivated
- switch to a default theme like TwentySeventeen
- try to recreate the issue now

If you have the chance, it would be best to do this in a staging (testing) environment.

Please let me know how that goes and if following any of these steps solved your issue or brought any change.

I will be waiting for your response.

Kind regards,
Mihai Apetrei

September 8, 2021 at 9:15 pm #9551157

dominikS-32

But this problem is only with one blog post. Other works fine.

Did you check it on my website?

September 8, 2021 at 9:55 pm #9551209

dominikS-32

This blogpost has 8490 words.

Waiting for your reply.

September 9, 2021 at 8:08 am #9553491

dominikS-32

I did your steps and it still does not work.

September 9, 2021 at 8:46 pm #9558787

dominikS-32

Why dont you respond me?

September 9, 2021 at 10:48 pm #9559003

Mihai Apetrei
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Europe/Bucharest (GMT+03:00)

Hi there.

Welcome back and thank you for the extra information.

1. Can you please let me know what is the exact blog post that you are referring to (what's the name) and in what language you are experiencing this (a URL could be also helpful).

2. I'm activating the private fields below so that you can share the website credentials so that I can take a closer look. Please create a full website backup before sharing those with me.

Kind regards,
Mihai

September 10, 2021 at 9:15 pm #9565927

Mihai Apetrei
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Europe/Bucharest (GMT+03:00)

Hi and thank you for the credentials.

I can confirm that I was able to log in successfully.

I am spending more time on this and I will get back to you as soon as I have more feedback.

I will leave the ticket assigned to myself for the moment.

Kind regards,
Mihai

September 13, 2021 at 7:42 am #9573929

dominikS-32

Hi, I am waiting for your answer.

September 13, 2021 at 11:28 pm #9579657

Mihai Apetrei
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Europe/Bucharest (GMT+03:00)

Hi there.

I'm still investigating this, that's why I did not get back to you yet.

Also, I am not working on the weekends.

As soon as I have more feedback, I will let you know.

Thank you for your patience throughout the debugging process.

Mihai

September 14, 2021 at 10:35 am #9582907

dominikS-32

Ok.

September 15, 2021 at 11:46 am #9592293

Mihai Apetrei
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Europe/Bucharest (GMT+03:00)

Hi there.

A colleague from the ATE department needed to handle this - the issue was that this translation was having over 10.000 segments and needed manual handling.

Now things should be fine with that post and those 2 translations. 🙂

Kind regards,
Mihai

September 20, 2021 at 1:50 pm #9621043

dominikS-32

Good afternoon,

thank you for your reply and the information.

I have the following questions:
- What if I want to continue making changes to this blogpost? I am asking because there will be such substitutions and I plan to expand this post.
- When I clicked on the edit translation icon, this time the translation panels loaded - however, in one of them - concerning the translation into German, blue colours appeared in the blocks and in the loading bar at the bottom (as on screen shot).
- Do you plan to update the plugin as the limit is 10,000 blocks?

ss1.png