Please make sure to update to WPML 4.3.5 and check our list of Known Issues before reporting

Hi, Amit here, I am the WPML Support Manager, our current ticket queue is high, update your WPML plugins and make sure you meet the minimal requirements for running WPML before reporting an issue please - many tickets are resolved doing that

Please look at our updated list of Known Issues and you can also use our support search to find helpful information and of course review our documentation before opening a ticket.

If you do need to open a ticket please make sure to provide us with all the needed information as described in this page

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 4 replies, has 3 voices.

Last updated by Yvette 2 years, 6 months ago.

Assigned support staff: Yvette.

Author Posts
April 20, 2017 at 7:48 am #1257705

patrizio-romanoD

After the latest update I see this on all the subsites of my network as well as on the main site.
I can't even see where to add the registration details.

Thanks in advance

April 20, 2017 at 8:56 pm #1258517

Amit
Supporter

Hi there,

Sorry for that, can you please try the solution described here: https://wpml.org/forums/topic/wpml-3-7-known-issues-with-update-and-key-registration/

April 21, 2017 at 7:23 am #1258702

Yvette
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español )

Timezone: Europe/Madrid (GMT+01:00)

Hello.

I will be helping you further with this issue if, after reading and applying the steps in the errata link above, you are still having problems.

Kind regards

May 17, 2017 at 8:15 am #1277893

patrizio-romanoD

Hi Yvette, sorry for the delay
I was trying to follow the steps as indicated but I'm running a multisite where I have the plugin Activated on a "per-site" basis.
Do i need to manually deactivate them in every site, uninstall, replace files and then reactivate?
Is it possible to solve that without the need to do that?
I'm running a network (not very big) where there are other people managing their sites and before doing something like that I'll need to inform my clients first and that's something I honestly prefer to avoid.

May 17, 2017 at 7:50 pm #1278589

Yvette
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español )

Timezone: Europe/Madrid (GMT+01:00)

Hello.

You may not need to. Are you the network administrator?

If so, are you able to go to the general updates dashboard and select "check updates"?
After doing that, try going to the Plugins -> Add New -> Commercial and do "Check updates"

Does the message go away?

The topic ‘[Closed] After the lastupdate, in my multisite I continue to receive the "register WPM" i’ is closed to new replies.