This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 2 replies, has 2 voices.

Last updated by Raja Mohammed 1 year, 2 months ago.

Assigned support staff: Raja Mohammed.

Author Posts
March 13, 2019 at 10:54 am #3332267

andrewF-15

Hi there,

I'm receiving the following errors on multiple areas of the site, and I believe it is the cause for many issues on my site:

Fatal error: Uncaught InvalidArgumentException: Argument ID must be numeric and greater than 0. in /home/prodcavirehalma/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/translations/class-wpml-translation-element.php:28 Stack trace: #0 /home/prodcavirehalma/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/translations/class-wpml-translation-element-factory.php(35): WPML_Translation_Element->__construct(0, Object(SitePress), NULL) #1 /home/prodcavirehalma/public_html/wp-content/plugins/wpml-translation-management/classes/words-count/hooks/wpml-tm-word-count-refresh-hooks.php(39): WPML_Translation_Element_Factory->create(0, 'post') #2 /home/prodcavirehalma/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(288): WPML_TM_Word_Count_Refresh_Hooks->refresh_post_word_count(0) #3 /home/prodcavirehalma/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #4 /home/prodcavirehalma/public_html/wp-includes/plugin.php(465): WP_Hook->do_action(Array) #5 /home/prodcavirehalma/publ in /home/prodcavirehalma/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/translations/class-wpml-translation-element.php on line 28

When creating a new page I get an Error: 500, when debug mode is enabled this error is shown.

I've tried attempting all fixes across the WPML platform, including: Deactivating Yoast, clearing htaccess, various code changes to the WPML plugin.

This error seemed to start occurring when updating the site.

Please advise.

Kind regards,

John.

March 13, 2019 at 12:35 pm #3333259

andrewF-15

Is there any update to this ticket? This is affecting a live production site.

March 14, 2019 at 5:13 am #3340573

Raja Mohammed
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hi there,

Sorry about the situation, The issue needs a detailed debugging i would request you to clone your site to our private server so that it's easy for us to debug without disturbing your site. The details about migration will be sent in my next private reply.

Kind regards
Raja

The topic ‘[Closed] Argument ID must be numeric and greater than 0’ is closed to new replies.