This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 2 replies, has 2 voices.

Last updated by Laura 7 months, 1 week ago.

Assigned support staff: Laura.

Author Posts
March 15, 2019 at 2:55 pm #3354833

geraldineP

Bonjour,

Le plugin WPML a crashé il y quelques semaines sur notre site et depuis il fonctionne à moitié avec Woocommerce.

Les attributs traduits ne fonctionnent plus, impossible de les modifier, d'intervenir, de les réactiver. Un icône problème apparaît dans WooCommerce Multilingual et impossible de faire quoique ce soit. Les attributs ne s'affichent plus...

Merci de votre aide.

March 15, 2019 at 3:28 pm #3355139

geraldineP

Dans la partie Troobleshooting, il y a des Duplicate terms pour les attributs à traiter. Mais ça ne les traite pas...

March 16, 2019 at 12:23 pm #3360227

Laura
Supporter

Languages: English (English ) Italian (Italiano ) Portuguese (Brazil) (Português )

Timezone: Europe/Rome (GMT+02:00)

Hi,

thanks for contacting us.

Since you opened a ticket in the English forum, I'm replying in English. If this is an issue, please let me know and I'll reassign the ticket to a French-speaking supporter.

I see your WPML version is 4.2.0. Could you update to the latest version which contains several bug fixes? Maybe it could help in your case too.

You say there is the triangle icon but it's not possible to do anything. What do you mean with that? It would be possible to have a screenshot?

The topic ‘[Closed] Attributs ne fonctionnent plus’ is closed to new replies.