This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 2 replies, has 2 voices.

Last updated by arifA 1 year ago.

Assigned support staff: Lauren.

Author Posts
October 1, 2018 at 11:01 am #2777789

arifA

I am trying to install WPML on our site but it stops working on the 3rd step (compatibility) during the configuration.

I expected to see the configuration page but it shows the blank screen.

Instead, I got a blank screen.

October 2, 2018 at 6:17 pm #2782466

Lauren
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/New_York (GMT-04:00)

Thank you for contacting WPML support. I'll be happy to help you with this.

To ensure the quickest and most accurate support, please provide your debug information so that I can get a look at some of your configurations. We have an excellent article on how to located here: https://wpml.org/faq/provide-debug-information-faster-support/.

NOTE: Please be sure to check the box to indicate you can provide debug info and paste your debug info in the debug field provided, and NOT in the general response field.

Please also enable the WordPress debug log. This will allow us to see if any PHP errors are being produced. More Info: https://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress

1. Edit wp-config.php and insert the following lines:

define( 'WP_DEBUG', true );
define( 'WP_DEBUG_LOG', true );
define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', false );

2. Browse to the page with the issue and/or reproduce the issue.

3. Locate the debug log in: /wp-content/debug.log

4. Paste the latest lines here. No need to paste the entire log file, just 50 lines or so will do. Please censor any sensitive information.

October 3, 2018 at 6:13 am #2783544

arifA

My issue is resolved now. Thank you!