This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Bruno Kos 2 months, 4 weeks ago.

Assigned support staff: Bruno Kos.

Author Posts
July 23, 2019 at 6:13 am #4262823

saskiaR-2

I am trying to: translate the blog into german, we're using generate press as theme, elementor and wpml for translation. Now we just translated the blog into german. For these pages we use templates, which also work.
As we control the templates from the backend and let them show to us, everything works fine. But not on the real page. There no content at all is showing.

Link to a page where the issue can be seen: english blog working: hidden link
german blog not showing: hidden link

At the moment there should be 1 post in german.

Can you please help us?

July 23, 2019 at 9:05 am #4264347

Bruno Kos
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Europe/Zagreb (GMT+02:00)

Hi,

Thank you for contacting WPML support!

For these pages we use templates,

I assume that this page:
hidden link

Is using the same template as this one?
hidden link

Is the templated translated also?

It doesn't seem to be happening from what I see. For example the "LATEST STORIES - About Rubirosa" heading is not showing either. Can you confirm that the same template which is used on is actually showing on hidden link (for example by adding some other element, such as placeholder heading or something similar as a test)?

Regards,
Bruno Kos

The topic ‘[Closed] Blog in german not showing the posts’ is closed to new replies.