Skip Navigation

This thread is resolved. Here is a description of the problem and solution.

Problem: I cannot load elementor preview at translated page.

Solution: You need to first publish the page, and then editing with Elementor. If you need you can turn it as a draft.

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 4 replies, has 2 voices.

Last updated by kaerinL 2 years, 10 months ago.

Assigned support staff: Otto.

Author Posts
November 17, 2017 at 5:07 am #1433389

kaerinL

When switch to the Chinese(TW) Screen I cannot use elementor to edit my page.
and it is saying that the preview page cannot be loaded.

May I know what is the problem as I had tried to deactivate all the plugin and check what is the cause of it and it seems that it only happened when I activate the Wpml plugin.

November 19, 2017 at 10:49 am #1434937

Otto
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español )

Timezone: America/Argentina/Buenos_Aires (GMT-03:00)

Hello,

Thank you for contacting the WPML support!

Please apologize for the delay in answering. This is not usual in this forum. I'll take care of your ticket and reply time will be shorter from now.

For being of better help, can you please provide your WPML Debug information in the debug field below? http://wpml.org/faq/provide-debug-information-faster-support/

I tested locally and it is working fine for me. Let's check if it is a compatibility issue.

Can you please do the following test:
-Back up your site first
-Deactivate all the plugins that are not related to WPML
-Switch for a moment to a WordPress default theme like Twenty Fourteen.
-If the issue is gone, activate one by one to see with which one there is an interaction issue

Let me know your results, please.

Kind Regards,

Otto

November 19, 2017 at 1:57 pm #1435003

kaerinL

Hi~
I have tried to do what you have said, but it is still the same.
Thank you.

November 19, 2017 at 8:00 pm #1435158

Otto
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español )

Timezone: America/Argentina/Buenos_Aires (GMT-03:00)

Hello,

Can you please try publishing the page, and then editing with Elementor? Does it work?

If it does, then set it back as a draft. Does it work? Is this a suitable workaround for you?

Let me know your results, please.

Kind Regards,

Otto

November 20, 2017 at 12:58 pm #1435786

kaerinL

Hi~

Yes, it works when I save it first as the draft.

Thank you for your help.