Please make sure to update to WPML 4.3.5 and check our list of Known Issues before reporting

Hi, Amit here, I am the WPML Support Manager, our current ticket queue is high, update your WPML plugins and make sure you meet the minimal requirements for running WPML before reporting an issue please - many tickets are resolved doing that

Please look at our updated list of Known Issues and you can also use our support search to find helpful information and of course review our documentation before opening a ticket.

If you do need to open a ticket please make sure to provide us with all the needed information as described in this page

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 2 replies, has 2 voices.

Last updated by Bobby 8 months ago.

Assigned support staff: Bobby.

Author Posts
March 30, 2019 at 11:22 am

davidG-36

It's impossible to upload Georgian flag for Georgian language, I added.
New Language was added, but without it's flag.

Than I deleted newly added language and try to add it again.
But it seems, Georgian Language was not deleted completely.
It staid in language list and when I tried to add it again, I got the message: "The Language code already exists."

So, I checked Georgian language again and now I have this language without a flag in language switcher.

Any solution?

I already had the same problem on another server, but don't know how Bruno resoled it
https://wpml.org/forums/topic/cant-save-uploaded-custom-flag/

P.S. Native extension of PHP "File Info" is activated on my current server.

March 30, 2019 at 9:01 pm #3499299

Bobby
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/Los_Angeles (GMT-08:00)

Hi There,

it should be resolved now , there was a field missing from the wp_icl_flags table in your database and that is why the flag was not populating

April 11, 2019 at 9:09 am #3585477

davidG-36

Could you please, tell me what field is this?
Time to time, in different templates, I have this problem and in next time want to resolve it myself.

Thanks.

April 11, 2019 at 5:35 pm

The topic ‘[Closed] Can't upload custom flag png file’ is closed to new replies.