This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 21 replies, has 2 voices.

Last updated by niklasM-4 4 weeks ago.

Assigned support staff: Bruno.

Author Posts
May 13, 2019 at 9:37 am #3796491

niklasM-4

No problem!
I will contact my server host and reach back to you if it solves the problem.
Thank you

May 15, 2019 at 10:05 pm #3820369

Bruno
Supporter

Languages: English (English ) Portuguese (Brazil) (Português )

Timezone: America/Sao_Paulo (GMT-03:00)

Sure. Just as an update, I'm still waiting for the 2nd tier support response.

Please, let me know if your host finds out anything so I can update the 2nd tier support from our side as well.

Thank you.

May 17, 2019 at 12:33 pm #3834411

niklasM-4

Thank you for your update!
Our host provider hasn't found any solution to the problem, unfortunately.

Thank you!

May 18, 2019 at 6:39 am #3838383

niklasM-4

Hi again Bruno!

I have some good news to tell you, I've talked to WPengine again and they cleared all cache manually after the URL whitelists. The site seems to work on both languages perfectly, I'm now able to add products in both languages successfully.

Thank you!

May 20, 2019 at 8:28 pm #3850079

Bruno
Supporter

Languages: English (English ) Portuguese (Brazil) (Português )

Timezone: America/Sao_Paulo (GMT-03:00)

Hi,

Thank you for the update. I'm glad that the problem has been solved.

Please, let me know if I can help with any other questions you may have about it. I'll be happy to help.

Thank you.

May 21, 2019 at 1:25 pm #3855495

niklasM-4

Thank you Bruno!

I will reach back to you if I have any further questions or issues!

Best
Niklas

May 21, 2019 at 1:25 pm #3855507

niklasM-4

My issue is resolved now. Thank you!