This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 2 replies, has 2 voices.

Last updated by Yves 4 months, 2 weeks ago.

Assigned support staff: Bruno.

Author Posts
May 30, 2019 at 8:47 pm

Yves

I am trying to:
Setup a site with a different domain for each language.

Link to a page where the issue can be seen:
hidden link (main language)
hidden link (secondary language)

I expected to see:
The front page working properly.

Instead, I got:
On the ssecondary langauge (litiereroyal.com), all the pages work fine in both languages, except the front page.

When trying to switch languages, on the frontpage the user is automatically redirected to the english version (default language domain - royalwoodshavings.com). All other pages work fine.

May 31, 2019 at 3:13 am #3927579

Bruno
Supporter

Languages: English (English ) Portuguese (Brazil) (Português )

Timezone: America/Sao_Paulo (GMT-03:00)

Thank you for contacting us. I can not replicate the problem you are reporting. When I access the secondary language domain the page is displayed correctly, with no redirection. Have you tried to access your website from another browser to test?

Can you please elaborate a little more so I can better understand? Sometimes screenshots illustrating what you mean may go a long way to clarify what words fail to transmit so if you like make use of "upload an image" below the comment area.

Thank you.

May 31, 2019 at 1:05 pm #3930747

Yves

Turned out to be a caching issue on my side, looks like it's working now!