This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Bruno 6 months, 1 week ago.

Assigned support staff: Bruno.

Author Posts
April 19, 2019 at 1:33 am #3642253

mandyL

Tell us what you are trying to do? I translated the pages to another language but it does not show in the main domain. I press the bottom of the language button, it does not work. Only content show on page hidden link but not on main translate zh-hans. Thanks

Is there any documentation that you are following?

Is there a similar example that we can see?

What is the link to your site?

April 19, 2019 at 3:57 am #3643459

Bruno
Supporter

Languages: English (English ) Portuguese (Brazil) (Português )

Timezone: America/Sao_Paulo (GMT-03:00)

Thank you for contacting us. I would be very happy to help you but I didn't fully understand what is the issue.

When I access your website I see that by clicking on any language the page is displayed correctly.

Can you please elaborate a little more so I can better understand? Sometimes screenshots illustrating what you mean may go a long way to clarify what words fail to transmit so if you like make use of "upload an image" below the comment area.

Please, what is the version of WPML and WP are you using? I would like to know more about your installation. Can you please provide your WPML Debug information in the debug field below? http://wpml.org/faq/provide-debug-information-faster-support/

Thank you.

The topic ‘[Closed] Domain language does not work’ is closed to new replies.