Skip Navigation

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 2 replies, has 2 voices.

Last updated by andreL-14 1 year, 9 months ago.

Assigned support staff: Bruno Kos.

Author Posts
December 11, 2019 at 10:43 am #5105663

andreL-14

I am trying to: find a solution in support docs

Link to a page where the issue can be seen: hidden link and here hidden link (Footer Area)

I expected to see: the same css style (german version)

I insert the template by widget -> Elementor Library. If I the permelink from translated site, i can see correct style. Here: hidden link

So, I think the bug ist the insert by widget. Do you have any idea to fix it?

I am using the Astra Theme.

Thank a lot.

best regards.

Falko Knudsen

en_edit_page-view.png
insert_by_widget.png
wrong_style.png
right_style.png
December 11, 2019 at 11:16 am #5106121

Bruno Kos
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Timezone: Europe/Zagreb (GMT+02:00)

Hi,

Can you tell me if this is perhaps the scenario in which you are creating it?
https://wpml.org/forums/topic/some-of-the-css-styles-are-missing-the-page-looks-normal-just-in-edit-mode

So a global widget maybe, added through this widget? A question - is it working if not added through widget, but maybe to test on some page?

Because in that case, it could confirm is that it is the same issue that other client is having.

Regards,
Bruno Kos

December 12, 2019 at 10:16 am #5113383

andreL-14

My issue is resolved now. Thank you!