This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 7 replies, has 2 voices.

Last updated by Carlos Rojas 3 months ago.

Assigned support staff: Carlos Rojas.

Author Posts
July 8, 2019 at 12:03 pm #4162195

Fabian

hidden link

July 8, 2019 at 9:28 pm #4165847

Carlos Rojas
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español )

Timezone: America/Montevideo (GMT-03:00)

Hello,
Thank you for contacting WPML support.

I would like to ask you to visit this link and apply the same steps in the site: https://wpml.org/forums/topic/unknown-column-translation_priority-in-field-list/

Could you confirm that the issue is solved?

Note: Please don't forget to create a full backup of the database before applying the solution.

Kind regards,
Carlos

July 9, 2019 at 8:11 am #4168371

Fabian

hi
i applied this to my 2 tables (multisite) but it says duplicate columns, means the had existed.
greets

July 9, 2019 at 11:58 am #4170373

Carlos Rojas
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español )

Timezone: America/Montevideo (GMT-03:00)

Hi there,
Thank you very much for the information provided.

In this case I would like to request temporary access (wp-admin and FTP) to your site to take better look at the issue. You will find the needed fields for this below the comment area when you log in to leave your next reply. The information you will enter is private which means only you and I can see and have access to it.

Our Debugging Procedures

I will be checking various settings in the backend to see if the issue can be resolved. Although I won't be making changes that affect the live site, it is still good practice to backup the site before providing us access. In the event that we do need to debug the site further, I will duplicate the site and work in a separate, local development environment to avoid affecting the live site.

Regards,
Carlos

July 9, 2019 at 1:39 pm #4171315

Carlos Rojas
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español )

Timezone: America/Montevideo (GMT-03:00)

Hi there,
Thank you very much for the information provided.

I visited the site but I can't see the error message. Could you describe the steps to reproduce the issue?

Regards,
Carlos

July 9, 2019 at 5:29 pm #4173453

Fabian

sorry i messed it up
there is another ticket here and i sent you the credentials for the other page
i fix it asap

July 9, 2019 at 5:47 pm #4173563

Fabian

can you send me the the secure form again to send you the right data?

July 9, 2019 at 8:17 pm #4174221

Carlos Rojas
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español )

Timezone: America/Montevideo (GMT-03:00)

Hi,

Yes sure, I have set your next answer private again 🙂

Regards,
Carlos