Skip Navigation

This thread is resolved. Here is a description of the problem and solution.

Problem:Flags disappeared when I changed the default language

Solution:After you change the default language please verify that your menu language switcher is set up for the correct menu (if possible re add one) within WPML->languages

Relevant Documentation:

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 2 replies, has 2 voices.

Last updated by bilginK 3 years, 5 months ago.

Assigned support staff: Bobby.

Author Posts
February 5, 2018 at 12:21 pm #1507070

bilginK

Hi,

I changed default language from Turkish to English, and language switcher flags disappeared.
I have already menus for 3 languages. I added to screenshot.

If I select Turkish as a default language, everything is OK. But If I change it to English or Macedonian, flags are gone.

the web site: arilar.omermentes.com
I added a screenshot, you may see languages have menus.

Why does it happen? Thanks!

Menus ‹ Live and Let Bee — WordPress.jpg
February 6, 2018 at 8:26 pm #1509153

Bobby
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/Los_Angeles (GMT-07:00)

Hello,

At the moment when i visit your site i cannot replicate the issue as i see the language switcher flags as expected.

This only happens when change the default language correct ?

After you change the default language please verify that your menu language switcher is set up for the correct menu (if possible re add one) within WPML->languages

Also are you able to see the footer language switcher as a test ?

February 7, 2018 at 7:34 am #1509452

bilginK

Ok, I set language switcher up for the correct menu (and re added one), then problem was solved. Thanks!