Please make sure to update to WPML 4.3.6 and check our list of Known Issues before reporting

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 4 replies, has 2 voices.

Last updated by Nikita Nanos 2 years, 2 months ago.

Assigned support staff: Bruno.

Author Posts
November 21, 2017 at 5:33 pm #1437348

Nikita Nanos

I am trying to: Get the french translation for the content boxes to appear on the home page (website). I managed to find the string translation for the content boxes and translated them (screenshot 1) however, the text still displays in English on our website.

Link to a page where the issue can be seen: hidden link

How do I fix this issue?

November 23, 2017 at 1:58 pm #1439386

Bruno
Supporter

Languages: English (English ) Portuguese (Brazil) (Português )

Timezone: America/Sao_Paulo (GMT-03:00)

Hi,

Please, my sincere apologies for the delay in answering.

This depends on how those blocks are inserted into your site. It seems that these blocks are added on the theme options. Is that correct?

Is your server using any cache service? If yes, could you please clean and verify that the problem persists?

Thank you.

November 23, 2017 at 2:36 pm #1439437

Nikita Nanos

Hi.

I've cleaned the cache and the problem persists.

Also, in response to your question the Content Boxes are added under Theme Options.

Thanks.

November 23, 2017 at 11:48 pm #1440003

Bruno
Supporter

Languages: English (English ) Portuguese (Brazil) (Português )

Timezone: America/Sao_Paulo (GMT-03:00)

Hi,

Thank you. I'll need to request temporary access (wp-admin and FTP) to your site - preferably to a test site where the problem has been replicated if possible - in order to be of better help.

You will find the needed fields for this below the comment area when you log in to leave your next reply. The information you will enter is private which means only you and I can see and have access to it.

*** Please, can I install the Duplicator plugin ( https://wordpress.org/plugins/duplicator/ ) to make a copy of your site and install it on my test environment? This will help me debug the problem.

*** Note: Please make a full backup of your site.

Privacy and Security when Providing Debug Information for Support: https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

Thank you.

November 24, 2017 at 2:20 pm #1440552

Nikita Nanos

Hi. We've found an internal solution. Thanks for your help.