This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 4 replies, has 2 voices.

Last updated by Noman 3 months, 3 weeks ago.

Assigned support staff: Noman.

Author Posts
June 24, 2019 at 10:04 pm #4080007

alexL-45

Hi,

Another problem that i has mentioned from previously support ticket (https://wpml.org/forums/topic/elementor-header-is-no-fully-translate/),
regarding the header and footer is not translating for this website hidden link

As you can see I changed the language to Chinese but the header and footer still showing English, screenshot here: hidden link

Please help me fix this issue asap. Thanks

June 25, 2019 at 8:45 am #4082339

Noman
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

Hi,

Thank you for contacting WPML Support. To take a closer look on this issue, please provide temporary access (WP-Admin and FTP Login info) to your site (preferably staging site), so that I can look into your setup and debug the issue.

Your next answer will be private which means only you and I have access to it.

=== Please backup your database and website ===

✙ I would additionally need your permission to de-activate and re-activate Plugins and the Theme, and to change configurations on the site. This is also a reason the backup is really important.

Thank you

June 25, 2019 at 11:54 am #4084103

Noman
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

Hi,

I have followed the same steps that I did for your other site header/footer and now it showing correct footer in each language as you can see in the attached screenshot.

It seems you have duplicated English language header in other languages that’s why it showing English header. Could you please update header template in other languages and let me know how it goes?

Thank you

June 26, 2019 at 6:28 am #4089277
alexL-45

Ok. By the way why everytime i clone the website "icuci88.com" to another new website then on the new website always twice image ? I think it is because WPML affect

New threads created by Noman and linked to this one are listed below:

https://wpml.org/forums/topic/twice-image-issue-after-clone/

June 26, 2019 at 11:20 am #4091913

Noman
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

Hi,

You can try with duplicator plugin to clone site: https://wordpress.org/plugins/duplicator/
Also please try to disable WPML and see if still twice image issue persists or not?

If still issue persists, please reply on new ticket for this new issue. I have created a new ticket since this is a separate issue. Here is the link to the new ticket:
https://wpml.org/forums/topic/twice-image-issue-after-clone/

You may mark this ticket as resolved and we will continue to work on the new ticket.

Thank you for your cooperation and patience.