This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This thread is resolved. Here is a description of the problem and solution.

Problem: How to find the Media ID

Solution: - Go to Media > Library

- Click on the "List View" Icon (it's near the "All media items dropdown" - See screenshot)

- Mouse over the "View" link of the media

- The ID will be displayed at the URL of the link (At the bottom of your browser). E.g. Attachment_id=227. The ID in this case is 227.

- You can change the language using the language switcher at the top admin bar to check the ID of medias on other languages

This topic contains 2 replies, has 2 voices.

Last updated by frankW-13 11 months, 4 weeks ago.

Assigned support staff: Diego Pereira.

Author Posts
October 18, 2018 at 1:00 pm #2828018

frankW-13

The images were not showing because they had the ids of the German images. These ids need to be replaced by the ids for the English images. You will need to do the same for the other languages.

--> How to find correct media ID for translation?

The images are not shown in italian or french language.

October 19, 2018 at 7:53 pm #2832915

Diego Pereira
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español ) Portuguese (Brazil) (Português )

Timezone: America/Sao_Paulo (GMT-03:00)

Hello @frankw-13, welcome to the WPML support Forum!

Please try this steps to check the ID of the media:
- Go to Media > Library
- Click on the "List View" Icon (it's near the "All media items dropdown" - See screenshot)
- Mouse over the "View" link of the media
- The ID will be displayed at the URL of the link (At the bottom of your browser). E.g. Attachment_id=227. The ID in this case is 227.
- You can change the language using the language switcher at the top admin bar to check the ID of medias on other languages

Please let me know if it worked for you.

All the best,
Diego

October 19, 2018 at 9:56 pm #2833129

frankW-13

My issue is resolved now. Thank you!