This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 21 replies, has 3 voices.

Last updated by atmanneb 1 year ago.

Assigned support staff: Radu.

Author Posts
July 8, 2019 at 2:23 am #4158449

chi-tsanC

Why am I having this issue right now? hidden link ??
Did u activate something? or disabled somthing?

July 9, 2019 at 6:02 am #4167565

chi-tsanC

Hi, any update on this?

July 9, 2019 at 6:03 am #4167567

chi-tsanC

I think this is because of WPML plugin..
I did what I can do. I asked the support about everything...Yith don't do anything about this tho

July 9, 2019 at 6:08 am #4167577

chi-tsanC

WooCommerce Multilingual plugin...
I guess there's a setting there that triggers the issue

July 9, 2019 at 6:37 am #4167757

chi-tsanC

I can't even click this one hidden link

July 9, 2019 at 8:33 pm #4174309

Radu
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Europe/Bucharest (GMT+03:00)

Hey,

I didn't do any change to your website. I'm always asking if I can do any change, whenever I need to do that. But now I can assure you that I have not change any element.

I had another look at your website and I could see that there's a filter option on the left sidebar, right under the categories. Is this the filter that you were trying to add to the page? If yes, can you tell me what was the change that made it appear there?

Thanks,
Radu

July 11, 2019 at 9:08 am #4187717

chi-tsanC

My issue is resolved now. I purchased a plugin for it...
Woocommerce has problem on elementor...
I think WPML, elementor, and woocommerce is having the issue... Thank you!

April 24, 2020 at 9:00 pm #5989771

atmanneb

How did you succeed to resolve this ? I have same issue.