This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 5 replies, has 3 voices.

Last updated by Dat Hoang 4 years, 7 months ago.

Assigned support staff: Dat Hoang.

Author Posts
January 15, 2015 at 5:19 pm #543352

sandraL-7

I am trying to: Do SEO in different languages for my multilingual pages

I visited this URL: hidden link

I expected to see:

Chinese Translations, (see picture)

Instead, I got: still the english Titles & Meta tags

January 16, 2015 at 6:55 am #543578

Minesh
Supporter

Hello and thank you for contacting WPML support!!

Can you pleae confirm that you gone through next link:
=> http://wpml.org/2014/08/translating-all-in-one-seo-pack-pro/

January 19, 2015 at 7:37 pm #545316

sandraL-7

Hello, I am aware of that....I am not talking about products in this case, just regular pages.
My optimizations are in a different language, respectively, and they still show in english!

Please I need guidance. I have read everything. It does not make any sense. See the pictures

January 20, 2015 at 9:40 am #545595

Dat Hoang

I'm covering Minesh in this ticket.

I understand your problem now.

I have tested on my site with the following configuration:
+ WPML 3.1.8.4
+ Default theme Twenty Fourteen
+ All In One SEO Pack - Version 2.2.4.2 (FREE)
and there is no problem.

#1,
In your case, I see you're using All in One SEO Pack Pro 2.3.4.1 .
If you disable all non-related WPML plugins (keep only All in One SEO Pack Pro active), switch to one of default themes, the problem persists or not?

#2,
I guess this is probably a compatibility problem. But the problem I see in your screenshot seems a JavaScript problem and it's not related to WPML.

January 22, 2015 at 6:03 pm #547457

sandraL-7

Hi Dat Hoang,

The issue persists ONLY for the translated versions of the "Home page" is there an issue with this?...with my other pages it works fine....

January 23, 2015 at 9:52 am #547726

Dat Hoang

I searched on our todo systems and there is no similar problem.

Please send me the file of PRO version to my email: http://pastebin.com/UVJcwpGK

After doing the test, I will report to our developers.

In the meantime, please contact with the plugin author as well.

NOTE:
+ After sending email, please leave a message here.

The topic ‘[Closed] I am Using All IN SEO plugin for my multilingual pages, but still shows english’ is closed to new replies.