This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 2 replies, has 2 voices.

Last updated by zehraK 1 year, 4 months ago.

Assigned support staff: Bobby.

Author Posts
May 24, 2018 at 11:05 am #2221988

zehraK

Hello,
I am trying to setup WPML on my site (www.zkdesign.com.tr)

I have PHP 7.2 running and my server meets all of the requirements. But still I can not terminate the setup and got the attached screenshot. Also, "+ add a new language switcher" buttons does not work (I am receiving blank pages).

I have already read the thread below and followed the instructions.
https://wpml.org/forums/topic/initial-installation-cant-get-through-setup/

I look forward to your assistance,
Zehra

May 24, 2018 at 11:16 pm #2226284

Bobby
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/Los_Angeles (GMT-07:00)

Hello,

Sometimes a 3rd party plugin or even a theme can cause such issues with the set up procedure.

if possible please test with a minimal environment and let me know your results

please test this:
-Back up your site first
-Deactivate all non WPML related plugins
-Switch for a moment to a WordPress default theme like Twenty Fourteen.
-If the issue is gone, activate one by one to see with wich one there is an interaction issue

Let me know your results

May 31, 2018 at 2:09 pm #2256692

zehraK

Hello,

Thank you very much for your helpful reply.
Deactivating all the non WPML related plugins corrected the issue,

Best Regards,

Zehra