This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 3 replies, has 2 voices.

Last updated by Riffaz 6 months, 2 weeks ago.

Assigned support staff: Riffaz.

Author Posts
March 24, 2019 at 6:23 pm #3448925

alwasili

Tell us what you are trying to do?
I built my site in Arabic and now I am starting to translate to english. I don't know if my work is in the right path. My default language should be English. I am using jetMenu plugin for my menu.

Is there any documentation that you are following? WPML youtube

Is there a similar example that we can see? I don't know

What is the link to your site?
hidden link

March 25, 2019 at 4:49 am #3449693

Riffaz
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Colombo (GMT+05:30)

Hi,

Thank you for contacting WPML support.

I checked your site and both English and Arbic sites work very fine.

The site default is English and it works fine : hidden link and the second language is Arabic and it works fine as well: hidden link

Are you asking about something else?
If yes, could you please explain this with screenshots for better understanding?
So I can do my best to solve your issue.

Ps:
I could not check your site console because the right click is disabled in your site.
I see the address bar is keep loading in your site.
It's better disable all third party plugins and check this.
Hopefully this issue is not related to WPML.

Let me know if need anything else regarding this.

Regards,
Riffaz.

March 30, 2019 at 12:27 am #3495563

alwasili

please check the site now. it's not showing the arabic version.
hidden link

it shows blank page

March 31, 2019 at 12:52 pm #3501987

Riffaz
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Colombo (GMT+05:30)

Hi,

so that's your Arabic contact page, right?

I see that page also works fine in my end.
Check this screenshot : hidden link

Please check your site in incognito mode or check it in another laptop / pc.
Hard clear your browser cache and check the issue.

Let me know how it goes.

Regards,

The topic ‘[Closed] I don't know if my homepage is translated correct?’ is closed to new replies.