Skip Navigation

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Alejandro 1 month, 2 weeks ago.

Assigned support staff: Alejandro.

Author Posts
October 16, 2021 at 6:42 am #9801791

kritiG

i have connected multiple domains its showing not invalid domain.

Screen Shot 2021-10-16 at 12.05.22 PM.png
October 16, 2021 at 10:07 am #9802127

Alejandro
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español ) Italian (Italiano )

Timezone: Europe/Rome (GMT+01:00)

This happens when:

- The hosting you're in, has security rules preventing to check other domains (i.e: false positive)
- the domain hasn't finished their DNS Spreading (this can last up to 48h after you have configigured them to point to your servers and has nothing to do with WPML or WordPress)

Or lastly, when the domains haven't been properly configured yet

----------

A trick to know if the secondary domains were or not configured correctly if that if you type their URL you'll get redirected to the original domain WITHOUT any 301/302redirection configured to the secondary domains (and without WPML using domains per language. you can change the setting to "domain per parameter" while testing, for example)

This happens because the domains are set as aliases or parked domains of the original domain

(if you are parking the domain MAKE SURE you're pointing the domain to the ORIGINAL domain directory and that the secondary domains DO NOT have any independent directory set on the hosting)

Regards.