This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Yvette 3 months, 1 week ago.

Assigned support staff: Yvette.

Author Posts
July 9, 2019 at 10:17 am

ka-waiN

Tell us what you are trying to do?
if use the WPML, i cannot using elementor pro
i deactivated the WPML is working.

Is there any documentation that you are following?
no document for this issue

Is there a similar example that we can see?
Elementor Pro(Version2.5.11)

What is the link to your site?

July 9, 2019 at 11:47 am
July 9, 2019 at 2:45 pm #4171985

Yvette
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español )

Timezone: Europe/Madrid (GMT+02:00)

Hello

I will be helping you now going forward.

I was able to connect to your site and do some testing. It seems that the problem is more general than just loading the ELementor widgets.

For example, when I try to install a new theme, update a plugin or do anything that requires admin-ajax.php, the problem happens (e.g. the action hangs).

I only have to deactivate WPML CMS temporarily, the action completes, reactivate the plugin and the editing can continue (or whatever action was in course).

So, it would be very helpful to provide the server logs. This behaviour is definitely related to some kind of server issue

Thanks

The topic ‘[Closed] if use the WPML, i cannot using elementor pro’ is closed to new replies.