This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 4 replies, has 2 voices.

Last updated by maxL-15 1 month, 3 weeks ago.

Assigned support staff: Radu.

Author Posts
August 26, 2019 at 9:35 pm #4461585

maxL-15

At hidden link I have several product categories with images. If you check another language the images are gone. How do I fix this so that all categories have the same images as the hidden link page?

August 27, 2019 at 5:13 am #4462877

Radu
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Europe/Bucharest (GMT+03:00)

Hey Max,

Could you go to Dashboard → WooCommerce → WooCommerce Multilingual → Statu tab → Troubleshooting (bottom right corner), and use the Sync products categories option, please? This should make the images appear on all the languages. Just give this a try and tell me how it goes.

Thanks,
Radu

August 27, 2019 at 7:17 am #4463229

maxL-15

It says 0 remaining. I can't click on start because of that.

August 27, 2019 at 10:13 am #4464933

Radu
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Europe/Bucharest (GMT+03:00)

Hey Max,

I checked the English version of the Producten page and I could see that a couple categories display the image well. Can you tell me if you added the images by manually editing each translation, and adding the image to the Thumbnail field, please?

Thanks,
Radu

August 27, 2019 at 10:13 am #4464935

maxL-15

My issue is resolved now. Thank you!