This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 3 replies, has 2 voices.

Last updated by Riffaz 5 months, 1 week ago.

Assigned support staff: Riffaz.

Author Posts
May 13, 2019 at 12:51 am #3794083

francescoL-19

Hello

I have a strange problem. Maybe it's me, maybe I'm too stupid but..

Wordpress tells me to update two plug-in:

“Advanced Custom Fields Multilingual”

"Advanced Custom Fields PRO"

I'm using Calafate theme and I know the "story" behind "Advanced Custom Fields PRO" (it's PRO plug-in and Calafate team will update it when they will update Calafate theme). I didn't bought Advanced Custom Fields PRO

But.. what's “Advanced Custom Fields Multilingual”

Honestly, I don't remember if I have installed this plug-in and I don't know what this plug-in is useful for O_O Can you explain me?

And, if I try to update it, after the update process, everything it seems ok... The update process is concluded fine. But...

... if refresh the page... I see that I need again to update the same plug-in (O_O) .. Why?

Look at the picture

hidden link

Can you help me?

I have removed the plug-in and installed manually the acfml.1.3.0.zip
But, I have the same problem... WordPress tell me that I need to update the plug-in...
But... I've download the last version from WPML website!!!

Thank you

Francesco

May 13, 2019 at 8:27 am #3796045

Riffaz
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Colombo (GMT+05:30)

Hi,

Thank you for contacting WPML support.

This is strange.

This could be a serve side caching as well.
In that case, please check this with your hosting provider support.

Do you see this issue if you disable Advanced Custom Fields PRO ?
Check this with your theme support as it comes with your theme.
After disabling Advanced Custom Fields PRO click on check for updates in Dashboard > Updates: hidden link

Delete the current installation of ACFML.
Download a fresh copy from https://wpml.org/account/downloads/
Install it and check.

Let me know how it goes.

Regards,
Riffaz.

May 13, 2019 at 2:03 pm #3799233

francescoL-19

Mmm...

I've disable Advanced Custom Fields PRO, refresh, turn on Advanced Custom Fields PRO again and, now, everything is ok.. so strange... I spend half day to "solve" this problem, yesterday...

May 13, 2019 at 4:40 pm #3800649

Riffaz
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Colombo (GMT+05:30)

Hi,

Glad it works now.

Please close this ticket. 🙂
A rating with a comment is appreciated.

Regards,
Riffaz.