Please make sure to update to WPML 4.3.6 and check our list of Known Issues before reporting

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 4 replies, has 2 voices.

Last updated by Lauren 4 years, 2 months ago.

Assigned support staff: Lauren.

Author Posts
December 2, 2015 at 11:52 am #759627

Nina Gonzalez

I am trying to enter the site key for my site, but I keep getting "Invalid site key for the current site"

I have deleted and re-created the key several times.

This is for a staging site that is password protected. The site is hidden link

Any advice?

Thank you.

December 2, 2015 at 8:17 pm #760090

Lauren
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/New_York (GMT-05:00)

Hi Nina,

Can you confirm that you have the exact domain hidden link registered under your account at https://wpml.org/account/sites/? Even though this is a development site, you would need to register the exact domain and then when you make the site live, you can add the live domain to your account and then register the correct key in the live site.

Please let me know if this resolves the issue.

Thanks,
Lauren

December 2, 2015 at 9:34 pm #760142

Nina Gonzalez

The site is there exactly as specified - hidden link

December 3, 2015 at 1:33 pm #760620

Lauren
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/New_York (GMT-05:00)

Hi Nina,

I need to request temporary access (WP-Admin and FTP) to your site – preferably to a test site where the problem has been replicated if possible – in order to be of better help and check if some configurations might need to be changed.

**Please be sure to backup your website and your database**

You will find the needed fields for this below the comment area when you log in to leave your next reply. The information you will enter is private which means only you and I can see and have access to it.

Thank you.

December 3, 2015 at 8:18 pm #761023

Lauren
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/New_York (GMT-05:00)

Hi Nina,

Thank you for sending me this information. The issue may be occurring because your WordPress address and website address are different from your actual URL.

Please navigate to your WordPress Admin and under Settings > General, you can see that the addresses are hidden link, but your actual URL is the subdomain hidden link.

Please try updating these URLs with the actual one (hidden link) and follow the steps to register your site again.

Let me know if that resolves the issue.

Thanks,
Lauren