No supporters are available to work today on this forum. Feel free to create tickets and we will handle it as soon as we are online. Thank you for your understanding.

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Andrés 2 months, 3 weeks ago.

Assigned support staff: Andrés.

Author Posts
August 1, 2019 at 10:21 am #4320509

martin germeau

Je suis donc en train de traduire le site web et avec la première page (accueil) , le contenu est traduit à 100%. L'editeur valide que c'est fait mais lorsque je clique sur la version NL sur le front end pas de résultat trouvé. Il n'y a pas de page. J'imagine qu'il doit s'agir d'un souci de redirection URL. MAis je ne vois pas ou régler cela dans les paramètres WPML.

August 1, 2019 at 1:44 pm #4322433

Andrés
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español ) French (Français )

Timezone: Europe/Paris (GMT+02:00)

Hello there,

Welcome to WPML support forum.

This forum is intended for how to questions. It seems that the issue that you are experiencing is beyond that and it is more a technical problem, maybe a compatibility issue.
https://wpml.org/documentation/support/accounts-for-wpml-end-users/

For the moment, I recommend you to check that you have selected your homepage at your Dashboard > Settings > Reading.

However, we committed with the site developer that this forum is only for that and we won't mess his development. So, if your page has been correctly set, you should ask your developer (license owner) to open a ticket in the technical forum.

Best regards,
Andrés