This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 4 replies, has 2 voices.

Last updated by Bobby 1 month, 3 weeks ago.

Assigned support staff: Bobby.

Author Posts
August 8, 2019 at 11:13 am #4362185

alesj

Hello,

i have page hidden link with language switcher in menu. It works fine, except one page: hidden link

The PL switch refers to "cs" (czech) slug, not "pl".

August 8, 2019 at 5:34 pm #4365109

Bobby
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/Los_Angeles (GMT-07:00)

Hi There,

how are you currently adding your menu language switcher ? Is this a custom language switcher ?

if possible please go to WPML-> Languages-> add Footer language switcher

what are your results with the footer language switcher ?

August 9, 2019 at 9:34 am #4369027

alesj

Hi,
its custom language switcher.

I tried to activate footer switcher, but result (in footer) are still same - PL switch to "cs" slug.

August 9, 2019 at 7:05 pm #4372559

Bobby
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/Los_Angeles (GMT-07:00)

Is your theme a custom theme as well by any chance ?

If possible i would like to take a closer look at the backend to further test this issue and try to test this on my staging environment to not interfere with your live site

**Before we proceed I recommend to please take FULL BACKUP of your database and your website.**
I often use the Duplicator plugin for this purpose See: http://wordpress.org/plugins/duplicator/

I would like to request temporary access (wp-admin and FTP) to your site
(preferably to a test site where the problem has been replicated if possible)

You will find the needed fields for this below the comment area when you log in to leave your next reply.
The information you will enter is private which means only you and I can see and have access to it.

Thank you,
Bobby

August 20, 2019 at 6:14 pm #4425909

Bobby
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/Los_Angeles (GMT-07:00)

Hi There,

The issue is being caused by the following plugin "Custom Permalinks"

once Custom Permalinks plugin is deactivated the issue is resolved.

let me know your results

The topic ‘[Closed] Lanuage switch bad language’ is closed to new replies.