This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 4 replies, has 3 voices.

Last updated by leandroD-2 1 year, 5 months ago.

Assigned support staff: Shekhar Bhandari.

Author Posts
May 22, 2018 at 10:51 am

haraldR-6

I am trying to:
Translate my site into English

Link to a page where the issue can be seen:
hidden link

I expected to see:
Layer Slider in the English version

Instead, I got:
Nothing

I have a website buildt with X-Theme and Cornerstone and made an English version for it. Everything is ready but the big slider in the header is not displayed in the English version.

I already saw this topic in the support forum and tried to do the steps described there (Update images in Media translation), but it does not seem to work.

May 23, 2018 at 9:34 am #2213801

Shekhar Bhandari
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kathmandu (GMT+05:45)

Hello there,

Thank you for contacting WPML support. I'd be happy to assist you further on this issue.

Please follow the below steps to fix the issue:
1) Go to Page where you have added the slider
2) Go to Multilingual content setup meta box at the bottom of the page
3) Click on "show system fields"
4) Search for _x_slider_above and mark it as a copy.
5) Now update both languages.

The _x_slider_above is a field where the slider selected information is stored and since it's not copied in the secondary language it wasn't showing.

Note: I have already performed the above-mentioned steps for the homepage so you can see it's working perfectly.

Let me know if this helps.

Kind Regards,
Shekhar

May 23, 2018 at 2:55 pm #2216405

haraldR-6

Works perfect, thanks!

May 23, 2018 at 7:11 pm #2218020

leandroD-2

Hi, I have the same problem with LayerSlider WP but in system fields there is not this field...(see picture). Can you help me please. Thanks in advance

May 24, 2018 at 5:52 am #2219746

leandroD-2

Problem solved