Skip Navigation

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Our next available supporter will start replying to tickets in about 3.01 hours from now. Thank you for your understanding.

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Bigul 1 year, 11 months ago.

Assigned support staff: Bigul.

Author Posts
August 21, 2018 at 8:15 pm #2664698

vincentL-10

Link to a page where the issue can be seen: hidden link

I expected to see: locale: en-CA

Instead, I got: en-US

August 22, 2018 at 1:15 pm #2666891

Bigul
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hello,

Welcome to the WPML support forum. I will do my best to help you to resolve these issues.

For your kind updates, normally WPML is responsible only for the hreflang tags. If you have Yoast, Yoast will be handling the *locale* value. Please check the attached images.

You can try the following hook(by Yoast) in *functions.php* of your theme to change the *locale* set by Yoast(after a site backup).

function yst_wpseo_change_og_locale( $locale ) {
return 'en_CA';
}
add_filter( 'wpseo_locale', 'yst_wpseo_change_og_locale' );

Please check this documentation for more details - hidden link

--
Thanks!

Bigul

The topic ‘[Closed] Locale is showing the wrong language (en-US despite being set to en-CA)’ is closed to new replies.