We have just released WPML 4.3.3. Before reporting issues please make sure to update - this version resolves all known issues with the major WPML 4.3 release

Hi, Amit here, I am the WPML Support Manager, our current ticket queue is high, update your WPML plugins and make sure you meet the minimal requirements for running WPML before reporting an issue please - many tickets are resolved doing that

Please look at our updated list of Known Issues and you can also use our support search to find helpful information and of course review our documentation before opening a ticket.

If you do need to open a ticket please make sure to provide us with all the needed information as described in this page

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 3 replies, has 2 voices.

Last updated by Bobby 1 month, 2 weeks ago.

Assigned support staff: Bobby.

Author Posts
September 27, 2019 at 4:57 pm #4656057

gianniP

Template Qode Elision theme, default language italian and second language english.

When i click on logo in header when I am in language english I got this in url ?lang=en%2F and then redirect to default italian home instead to english.

url site: hidden link

Thanks

September 27, 2019 at 5:07 pm #4656091

Bobby
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/Los_Angeles (GMT-08:00)

Hello,

Please change the URL Structure of your site to Languages in Directories:
WPML -> Languages -> Site URL structure to "Languages in directories"".

Let me know your results, please.

September 27, 2019 at 5:32 pm #4656145

gianniP

Hi thanks for the reply, I found a strange thing on template header.php file, in the image logo url I got this code:
<div class="q_logo animate_logo"><a href="<?php echo home_url(); ?>/">

I edited with no / at the end
<div class="q_logo animate_logo"><a href="<?php echo home_url(); ?>">

I don't know why there was that / but now work as expected, If I am in the english language site and I click on the header logo the url is hidden link without the / at the end and now work.

Thanks

September 27, 2019 at 10:46 pm #4656815

Bobby
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/Los_Angeles (GMT-08:00)

I am glad to hear this has been resolved!