Skip Navigation

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 2 replies, has 2 voices.

Last updated by mennoB-4 10 months, 3 weeks ago.

Assigned support staff: Marcos Vinicios Barreto.

Author Posts
October 25, 2019 at 8:30 am #4824717

mennoB-4

I am trying to:
media translation is not working
Use a different file

Link to a page where the issue can be seen:

hidden link

I expected to see:

Use a different file

Instead, I got:

error

screen attached

October 25, 2019 at 7:38 pm #4829799

Marcos Vinicios Barreto
Supporter

Languages: English (English ) Portuguese (Brazil) (Português )

Timezone: America/Bahia (GMT-03:00)

Hello,

Thank you for contacting WPML Support. Before a more detailed look, please, try this basic troubleshooting:

1 - Make sure your server environment meets our minimum requirements as described at: https://wpml.org/home/minimum-requirements/, you can see your current values at your WordPress Dashboard > WPML > Support > Info menu.

2 - Disable all the plugins except the WPML related ones from your WordPress Dashboard > Plugins and see if the issue is gone, if so, activate one plugin at a time untill the culprit one is found.

3 - If the issue persists, temporary change to a default WordPress theme such as the 'TwentySeventeen' theme from your WordPress Dashboard > Appearance > Themes menu.

IMPORTANT: Please, note, a backup is required for security reasons and to avoid any data loss, you can use the https://wordpress.org/plugins/backupwordpress/ plugin for these backup needs.

Please, let me know if the steps above help to fix your issue. Have a nice day.

October 31, 2019 at 11:45 am #4863277

mennoB-4

My issue is resolved now. Thank you!