Skip Navigation

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 9 replies, has 2 voices.

Last updated by Itamar 5 months ago.

Assigned support staff: Itamar.

Author Posts
April 16, 2020 at 12:00 pm #5922241

josianeH

Bonjour,
J'ai effectué la modification complète de DEUX pages.
Je les visualise bien, mes traductions sont prises, pas de souci.
Je reviens quelques instants après, touts les contenus de mes traductions ont disparu ! Mes pages sont à nouveau en français sauf les boutons.
Je ne peux pas recommencer à chaque fois mon travail.
Quel est le problème s'il vous plait ?

hidden link

April 16, 2020 at 3:04 pm #5924559

josianeH

De plus, lorsque je modifie, je suis obligée d'aller dans "Elementor" pour voir mes éléments à traduire alors que je devrais les voir dans l'interface WPML.
J'utilise souvent WPML, mais alors là je suis complètement perdue dans ce qui se passe...

Et surtout par rapport à mon premier message, je vais être obligée de TOUT retraduire ce que j'avais fait >:(

Merci de bien vouloir m'aider à configurer pour ne pas avoir ce problème à nouveau et que je puisse continuer à traduire mes autres pages.

April 16, 2020 at 4:18 pm #5925495

josianeH

For example: all that was translated. And now it is in french!!!!
Par exemple : j'avais traduit tout cela et validé. Et maintenant, c'est à nouveau en français.

April 18, 2020 at 6:25 am #5937485

josianeH

Bonjour,
Pardonnez-moi d'insister, mais cela commence à être long pour obtenir une aide sur mon problème.
Je ne peux avance dans la finalisation de mon site car je n'ai pas de réponse à ce GROS problème.
WPML est à jour puisque je l'ai téléchargé et installé le jour-même de la mise en place de mes traductions et de la découverte du problème.
Cordialement

April 19, 2020 at 8:15 am #5941405

josianeH

Je trouve incroyable de ne pas avoir reçu la moindre réponse à ce jour !

April 19, 2020 at 8:35 am #5941487

josianeH

Le problème est là (voir image).
Chaque fois que je fais une traduction de mon texte, cela m'affiche ce message (voir image).
En toute confiance je clique sur "Ouvrir dans l'éditeur de traduction", et une fois validé, TOUTES mes traductions sont effacées et ma page est à nouveau en français.
J'aimerais bien, à présent, s'il vous plait, avoir une réponse et un support à ce problème.

April 19, 2020 at 8:02 pm #5943865

Itamar
Supporter

Languages: English (English ) Hebrew (עברית )

Timezone: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

Hi.

You have opened this ticket in the English forum but wrote your post in the French language.
If you would like to continue here then, please just reply in English and ask your question again. If you prefer to get support in the French language then, please let me know, and I'll pass this ticket to a French supporter or open a new ticket with this issue in our French forum https://wpml.org/fr/forums/forum/assistance-en-francais/

Thanks,
Itamar.

April 20, 2020 at 8:07 am #5946185

josianeH

Hello, when I opened my ticket in the French part, I was told that there was no one in French available. And that I had to pass my ticket in the English part. What I have done. I did not get more response ...
Today I am asked to pass my ticket in the French version.
What should I do ? Will there be someone to answer me in French?
Thank you

April 20, 2020 at 8:08 am #5946187

josianeH

The problem is there (see image).
Each time I translate my text, it displays this message to me (see image).
With confidence I click on "Open in the translation editor", and once validated, ALL my translations are deleted and my page is again in French.
Now, I would love to have an answer and support for this problem.

April 20, 2020 at 7:08 pm #5952923

Itamar
Supporter

Languages: English (English ) Hebrew (עברית )

Timezone: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

Hi.

I'm sorry for the inconvenience that was caused to you.

Please fix the following and see if it helps.

By looking at the debug info that you have attached I can see that your server WP Memory Limit is set to 40M. Our recommendations are to have the following as minimal requirements:
- PHP 5.6 and above (this OK with your installation) with a WP Memory Limit of at least 128MB and more if possible.
- MySQL 5.6 and above (this OK with your installation).
Please follow this link for detailed documentation:
https://wpml.org/home/minimum-requirements/
Is it possible for you to change those to the minimum requirement?
You may need to contact your hosting provider for that.
Meeting those baseline requirements is most critical before starting to debug and sometimes solves issues like you experiencing.
Most important is to raise the WP Memory Limit.
Please try to raise it before you contact your hosting company.
You can try and do it from the wp-config.php file in your WordPress installation.
Insert this code in that file.

/** Memory Limit */
define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M');
define( 'WP_MAX_MEMORY_LIMIT', '256M' );

Add it before this line:
/* That's all, stop editing! Happy blogging. */

Could you please perform that procedure and see if it help?

If the above does not help to solve the problem please let me have access to your site.

If you need further help with this, please share the access details to your site with me.
I'm enabling a private message for the next reply.

Privacy and Security Policy

We have strict policies regarding privacy and access to your information. Please see:
https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

**IMPORTANT**

- - Please make a backup of site files and database before providing us access. --

Thanks,
Itamar.

The topic ‘[Closed] Mes traductions sont effacées’ is closed to new replies.