This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Our next available supporter will start replying to tickets in about 0.36 hours from now. Thank you for your understanding.

This topic contains 6 replies, has 2 voices.

Last updated by Bigul 5 months, 1 week ago.

Assigned support staff: Bigul.

Author Posts
April 26, 2019 at 8:42 am #3688937

jose-pabloM

I need to migrate q-translate to WPML, but q-translate import doesn´t work.

April 26, 2019 at 3:08 pm #3691901

Bigul
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hello,

Welcome to the WPML support forum. I will do my best to help you to resolve these issues.

Please upgrade to the latest version of WPML(4.2.6) after a full site backup and check the issue is existing or not.

Hope you are following the steps of this documentation - https://wpml.org/documentation/related-projects/qtranslate-importer/

If the problem remains, please share more about the issues are facing. It will be great if you can share a few screenshots for a better understanding.

--
Thanks!

Bigul

May 6, 2019 at 11:27 am #3747611

jose-pabloM

Hi,

I continue with the same problem: the migration process through qtranslate importer slows down until it stops (I have left it for days).

On some occasion it has shown me the following message: "Invalid nonceInvalid nonceLooking for previously imported posts."

Regards.

May 6, 2019 at 4:29 pm #3751141

Bigul
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hello,

Thank you for the updates. I have a couple of requests to track the issue.

1) Please share a couple of screenshots for a better understanding of the issue

2) Please share with me the WordPress debug.log (not WPML debug information). Check this page for instructions https://wpml.org/documentation/support/debugging-wpml/

To enable it, open your wp-config.php file and look for define(‘WP_DEBUG’, false);. Change it to:

// Enable WP_DEBUG mode
define( 'WP_DEBUG', true );
 
// Enable Debug logging to the /wp-content/debug.log file
define( 'WP_DEBUG_LOG', true );
 
// Disable display of errors and warnings 
define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', false );
@ini_set( 'display_errors', 0 );

// Use dev versions of core JS and CSS files (only needed if you are modifying these core files)
define( 'SCRIPT_DEBUG', true );

In this case, the errors will be saved to a debug.log log file inside the */wp-content/* directory. Please do the steps to reproduce the bug and check you are getting any errors or warning related to WPML in the log file.

If you can paste your debug.log to http://pastebin.com/index.php and provide me that link it would be great! (This is the cleanest way because sometimes the logs are long and create a complete mess of discussion).

--
Thanks!

Bigul

May 8, 2019 at 5:10 pm #3769449

jose-pabloM

Hello,

Thanks for your recommendations.

After following your instructions I returned to launch the migration process with the same results. Also, no error.log file has been generated in / wp-content /.

Regards.

May 9, 2019 at 8:16 am #3774085

Bigul
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hello,

Thank you for the updates. I would like to access the admin area of your site for further checking. Please fill the private details fields after a full site backup.

Please check the following links for more details about our private information sharing policies.

https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

hidden link

--
Thanks!

Bigul

May 10, 2019 at 8:42 am #3782297

Bigul
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hello,

Thank you for the login information. It looks like the import process is completed. Please check the attached images.

Are you missing any posts or pages in English? Because it is not showing any Posts or Pages in English.

Do you have a backup before running the qTranslate to WPML importer? Is it possible to restore in your Dev site?

--
Thanks!

Bigul

The topic ‘[Closed] Migration q-translate to WMPL’ is closed to new replies.