This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 4 replies, has 2 voices.

Last updated by valerijaC 1 month, 3 weeks ago.

Assigned support staff: Itamar.

Author Posts
August 26, 2019 at 2:21 pm #4459629

valerijaC

Blog post on my domestic language also appears on the second language page. Blog post appear at the same time on the both sides.
My clients are impatinet, expected results.

August 26, 2019 at 6:34 pm #4460819

Itamar
Supporter

Languages: English (English ) Hebrew (עברית )

Timezone: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

Hi.

I can see the issue in the 'Info' section on the homepage of your site.
Can you please confirm that this is where the issue can be seen?

Please let me know how you have added this section?
Is it a feature of your theme the Exhibz theme?

If you need further help with this, please share the access details to your site with me.
I'm enabling a private message for the next reply.

Privacy and Security Policy

We have strict policies regarding privacy and access to your information. Please see:
https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

**IMPORTANT**

- - Please make a backup of site files and database before providing us access. --

Thanks,
Itamar.

August 26, 2019 at 6:42 pm #4460855

valerijaC

Hi! It-s feature section on homepage and I added blog post from my site. Please provide mi private message for secure detail - pass and username

August 27, 2019 at 2:09 pm #4467589

Itamar
Supporter

Languages: English (English ) Hebrew (עברית )

Timezone: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

Hi.

I'm sorry if the private message is was not active. I'm activating it now.

August 27, 2019 at 2:17 pm #4467609

valerijaC

My issue is resolved now. Thank you!