This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 3 replies, has 2 voices.

Last updated by Bigul 3 weeks, 6 days ago.

Assigned support staff: Bigul.

Author Posts
September 25, 2019 at 10:25 am #4637869

emilioD

I am trying to:

Add multidomain language support

Link to a page where the issue can be seen:

hidden link

I expected to see:

Different languages by domain

Instead, I got:

Not valid site

September 25, 2019 at 6:19 pm #4641671

Bigul
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hello,

Welcome to the WPML support forum. I will do my best to help you to resolve the issue.

Please uncheck the *Validate on save* option and save the settings. Then check you are getting the expected result on the frontend or not.

Please visit the following documentation and make sure you have the correct Server setting for languages in different domains.

https://wpml.org/2016/04/use-wpml-different-domains-per-language/

--
Thanks!

Bigul

September 26, 2019 at 8:55 am #4644773

emilioD

Ok, this is working but when I have created a new page in English I receive not found.
The page exists and slug is correct.

If I switch to language params mode works fine.

September 26, 2019 at 4:00 pm #4648591

Bigul
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hello,

Thank you for the updates. Please check you have correct settings(including the DNS) for the secondary language Domain. May you have to contact your hosting provider to make sure it.

Have you followed the steps described in this documentation - https://wpml.org/2016/04/use-wpml-different-domains-per-language/

--
Thanks!

Bigul

The topic ‘[Closed] Multidomain site validation failed’ is closed to new replies.