This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Noman 1 year ago.

Assigned support staff: Noman.

Author Posts
October 10, 2018 at 2:39 pm

louiseT-4

I installed all the plugins in my WordPress installation and now I cannot even access installed plugins. I get errors, This site has to go live tomorrow so I need to finish the site but now I am stopped dead.

I think it has to do with installing sitepress-multilingual-cms when it wasn't suppose to be.

October 11, 2018 at 8:10 am #2807107

Noman
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

Hi,

Thank you for contacting WPML Support. At the moment, I can not see WPML plugin installed on your site, it seems you have removed it after having issue. Before installing it again, could you please make sure minimum requirements for WPML meet:
https://wpml.org/home/minimum-requirements/

- Please make sure you are using updated Theme and plugins.

- After fulfilling minimum requirements, please try to install WPML plugin again.

- If still issue persists:
-- Please backup your site and database.
-- Remove WPML and all its data completely from database, To do so, please go to WPML >> Support >> Troubleshooting (the link is at the bottom of the support page). >> There, click on “Reset and deactivate WPML” >> then Delete the plugin.

-- After delete all data and WPML related plugins then please install WPML plugins again and I hope now you will not face any issue.

- Please add the debug report in the Debug Information box. I have also enabled debug info box for your next reply: https://wpml.org/faq/provide-debug-information-faster-support/

Thank you

The topic ‘[Closed] Plugins broke after install’ is closed to new replies.