This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Our next available supporter will start replying to tickets in about 3.20 hours from now. Thank you for your understanding.

This topic contains 22 replies, has 2 voices.

Last updated by michaelL-95 1 month ago.

Assigned support staff: Andreas W..

Author Posts
September 4, 2019 at 4:02 pm #4512737

michaelL-95

Hello

I got a price problem. For one product where the base price is in English.

The danish price is shown as default.

Look here: hidden link

You can see all looks correct here. hidden link

September 4, 2019 at 6:59 pm #4513761

Andreas W.
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español ) German (Deutsch )

Timezone: America/Lima (GMT-05:00)

Hello,

Thank you for contacting the WPML Support Forum.

Does the issue only appear on backend or also on front-end?

Could you please go to WooCommerce -> WooCommerce Multilingual -> Status and run the options for Troubleshooting in order to sync the store content?

Let me know if this solved the issue.

Kind regards
Andreas

September 5, 2019 at 5:38 am #4515507

michaelL-95

Unfortantly it did not.

September 5, 2019 at 7:44 pm #4521907

Andreas W.
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español ) German (Deutsch )

Timezone: America/Lima (GMT-05:00)

Hello,

I would like to request temporary access (wp-admin and FTP) to your site to take a better look at the issue. It would be better to a testing site where the issue is replicated.

You will find the needed fields for this below the comment area when you log in to leave your next reply. The information you will enter is private which means only you and I can see and have access to it.

Maybe I'll need to replicate your site locally. For this, I’ll need to temporarily install a plugin called “Duplicator” on your site. This will allow me to create a copy of your site and your content. Once the problem is resolved I will delete the local site. Let me know if this is ok with you.

IMPORTANT

Please make a backup of site files and database before providing us access.
If you do not see the wp-admin/FTP fields this means your post & website login details will be made PUBLIC. DO NOT post your website details unless you see the required wp-admin/FTP fields. If you do not, please ask me to enable the private box. The private box looks like this:
hidden link

Kind regards
Andreas

September 6, 2019 at 7:22 am #4523621

michaelL-95

Hello

I can see the private where i can enter the information.

September 6, 2019 at 1:56 pm #4525679

Andreas W.
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español ) German (Deutsch )

Timezone: America/Lima (GMT-05:00)

Hello,

I am sorry for the inconvenience.

Here a new request for providing the private information.

Kind regards
Andreas

September 9, 2019 at 3:02 pm #4538231

Andreas W.
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español ) German (Deutsch )

Timezone: America/Lima (GMT-05:00)

Hello,

When trying to connect tou your site I received the message: Invalid username

Then the next request ended into the following error:

406 Security Incident Detected
Your request was blocked. Please try again later (or don't).

Could you please verify if access is granted? In case you need my public IP address it is:

179.6.213.150

Kind regards
Andreas

September 9, 2019 at 3:08 pm #4538299

michaelL-95

What url do you visit?

September 9, 2019 at 6:36 pm #4539729

Andreas W.
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español ) German (Deutsch )

Timezone: America/Lima (GMT-05:00)

Hello,

I am sorry for the confusion. The username issue was my mistake but anyhow I am still receiving an error on trying to log in.

406 Security Incident Detected
Your request was blocked. Please try again later (or don't).

This error is based on a Web Application Firewall which for some reason is blocking my access.

Please have a look at the following documentation:
hidden link

In case you do not wish to edit your htaccess file I can offer you to provide us a Duplicator package for further debugging. I have enabled the private reply field in order for you to provide a donwlink for the package.

https://wordpress.org/plugins/duplicator/

Kind regards
Andreas

September 10, 2019 at 3:40 pm #4546959

michaelL-95

Its turned off in the htaccess, try now.

September 10, 2019 at 6:05 pm #4547965

Andreas W.
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español ) German (Deutsch )

Timezone: America/Lima (GMT-05:00)

Hello,

We have realesed new versions of our plugins. Anyhow, when trying to proceed with the updates I receive a notfication that the subscription site key is not longer valid.

Please go to https://wpml.org/account/sites/ and make sure that the current site URL is registered. If it is already, please delete the key and create a new one. Then register WPML again at Plugins -> Add new -> Commercial -> Register WPML.

Now, update to the latest plugin versions and go to WooCommerce -> WooCommerce Multilingual -> Status -> Troubleshooting and complete the available sync options.

Let me know if this solved the issue.

Kind regards
Andreas

September 11, 2019 at 6:05 am #4550783

michaelL-95

Thanks woo categories site currently does not work something happend.

How do i release the key on my WordPress ?

Please help fast.

September 11, 2019 at 4:30 pm #4555287

michaelL-95

Done with no sucess.

Still EU price if the danish ammount.

hidden link

September 11, 2019 at 9:33 pm #4556519

Andreas W.
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español ) German (Deutsch )

Timezone: America/Lima (GMT-05:00)

Hello,

I have taken a copy of your website and tried to debug and troubleshoot the issue, but sadly I did not find any soultion, neither I obtained a debug.log while debugging, as if there were not any errors given.

In fact the issue occurs on your site copy which I tested on localhost, even if I use only WooCommerce and CMS Multilingual, while switching to a default theme.

I also recreated a WordPress install with 4 languages, translated products, and created multi-currencies. The error did not occur on this installation.

You can find my test here:
One Click Login: hidden link

Do you maybe recognize here a vary of setting that is different to your site?

As I was not yet able to find a solution for the issue I would like to ask you to migrate your website to our test server, in order for our developers to review the issue.

I will be sending a private message with migration instructions in some minutes.

Kind regards
Andreas

September 11, 2019 at 10:16 pm #4556585

Andreas W.
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español ) German (Deutsch )

Timezone: America/Lima (GMT-05:00)

Hello,

I am at this point consulting our second tier support about the issue.

I realized that even the prices are displayed wrong if only WooCommerce is activated and there are some errors displayed which I would like to clarify.

I will get back to you as soon I receive internal feedback.

Kind regards
Andreas