This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Mihai Apetrei 3 months, 3 weeks ago.

Assigned support staff: Mihai Apetrei.

Author Posts
June 18, 2019 at 9:53 am #4042309

michelangeloF

Good morning!
I translated my website from italian to english. Everything went smooth, except for the blog page: the links for the archive on the sidebar are not working, as you can see clicking on them here: hidden link

Something's not working: I opened a ticket with the wordpress theme and they told me there's something wrong with the language plugin.

I hope to receive an answer as soon as possible.
Thank you!

June 18, 2019 at 6:03 pm #4045691

Mihai Apetrei
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Europe/Bucharest (GMT+03:00)

Hi and thank you for contacting WPML Support!

I will be happy to help you with this.

1. From what I can see, you are using older versions of our plugins.

Can you please create a full website backup and then update everything on the latest version?

Now please try and see if the issue still exists

2. If that did not make any change, please try this:

- disable all plugins except WPML and its add-ons
- check if the issue is happening again
- if it's not, reactivate your plugins one by one, checking every time if the issue shows up again so that you can understand which plugin is causing that issue

If the issue happens even with the non-WPML plugins disabled:

- leave all the non-WPML plugins deactivated
- switch to a default theme like TwentySeventeen
- try to recreate the issue now

Please let me know how that goes.

I will be waiting for your response.

Kind regards,
Mihai Apetrei