Please make sure to update to WPML to the latest and check our list of Known Issues before reporting

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Our next available supporter will start replying to tickets in about 4.80 hours from now. Thank you for your understanding.

This topic contains 40 replies, has 3 voices.

Last updated by Andreas Neuber 5 years, 11 months ago.

Assigned support staff: Andreas Neuber.

Author Posts
February 14, 2014 at 10:12 am #339760

Dimitri

Hi,

I'm starting this new thread to inform you that after upgrading to latest versions of WPML suite I've seen these problems:

when I switch from the main language to the translated versions the navigation menù keep in the "italian" version that is the default language version,

Even the "translated" version of this page hidden link
doesn't work… before the updates was working well..

What could happen?

This is Andrea's last advice: http://wpml.org/forums/topic/terms-name-translation-problem/#post-338877

Thank you

February 14, 2014 at 11:16 am #339840

Andreas Neuber
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Hello Dimitri,

Sorry - I don't know why the last thread was marked as resolved, because it wasn't.

Regarding the problem you report lets check a couple of things:

1) Could you provide me with the versions of your currently installed plugins?
You find a listing under "WPML > Support"

2) You tried this already..
> all other non-WPML related deactivated - problem persisted
> switched to the WP default theme - persisted
Correct?

3) Is the main menu here hidden link a WP Menu?

4) Did you add translations of these WP menus under "Appearance > Menus" ?

Thanks!

February 14, 2014 at 11:23 am #339847

Dimitri

Hi,

WPML Multilingual CMS Installato Sì 3.1.2
WPML CMS Nav Installato Sì 1.4.1
WPML String Translation Installato Sì 2.0.2
WPML Sticky Links Installato Sì 1.3.1
WPML Translation Management Installato Sì 1.9.2

3) Is the main menu here hidden link a WP Menu? - YES

4) Did you add translations of these WP menus under "Appearance > Menus" ? YES

February 14, 2014 at 11:32 am #339863

Dimitri

Hi,

I've solved the problem related to the menù setting the primary location.
Now I still have a problem with this page hidden link

with the default language works well: hidden link

Thank you for the support

February 14, 2014 at 12:33 pm #339910

Andreas Neuber
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Happy to hear this.

With hidden link - when you look into the "view source" then you see that the HTML code doesn't conclude with the ending </html>
Something interrupts it.

# There might be some hidden PHP errors. Could you provide us with a PHP error log please?
You can create one like this:

1. Please follow the debugging information provided here: http://wpml.org/documentation/support/debugging-wpml/

2. Call this page a couple of times in the browser

3. Copy and paste the contents of error_log.txt on pastebin.com for us to see

Thank you.

February 14, 2014 at 2:06 pm #340004

Dimitri

[14-Feb-2014 14:01:13] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /hsphere/local/home/tomobiki/tkitaly.com/wp-content/themes/tk/options.php on line 101
[14-Feb-2014 14:01:32] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /hsphere/local/home/tomobiki/tkitaly.com/wp-content/themes/tk/options.php on line 101

The point is that I've even disabled this file..

February 14, 2014 at 2:14 pm #340015

Dimitri

This is the "page partners" template:

http://pastebin.com/ZTm1Q2zF

and this is my header.php

http://pastebin.com/f0L0Ku22

February 14, 2014 at 7:00 pm #340292

Andreas Neuber
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Hello Dimitri,

Thanks a lot for checking!
Its warning nothing really what would interrupt the HTML flow though..

There are news..
In the last 12 hours some critical bugs in our WPML versions were found and also eliminated.
So WPML 3.1.2 is already past again - the current versions are these now: http://wpml.org/my-account/downloads/

# Could you update all your versions again and let me know if this solves the problem?

For updating I recommend our "Installer" plugin*, available here: hidden link

--
* In case you don't see update notifications under "Plugins" please try to clear the Installer Cache under "Settings > Repositories > Inactive Repositories tab"

February 16, 2014 at 3:06 pm #340934

Dimitri

Hi!

I've followed your instructions, I've cleared the cache but I still don't see the "upgrade" button...

D.

February 16, 2014 at 3:47 pm #340942

Roberto

Hi , I've try download of :

"
CRED Frontend Translation

Used with CRED plugin you can enable content translation from the site’s frontend pages.

Download version 1.1

Full Description
Changelog
Added on July 8th, 2013
Works on WordPress: 3.8

WPML-MarketPress

Allows running a multilingual e-commerce site using the MarketPress plugin from WPMUDEV. You need to purchase MarketPlace to use this plugin.

Download version 1.1.4

Full Description
Changelog
Added on July 17th, 2012
Works on WordPress: 3.7

Jigoshop Multilingual

Create a multilingual e-commerce site with Jigoshop and WPML.

Download version 1.1

Full Description
Changelog
Added on July 1st, 2013
Works on WordPress: 3.7

"

and my antivirus detect trojan virus..... It's possible????

RS

February 17, 2014 at 8:15 am #341092

Andreas Neuber
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Hello Dimitri,

That is strange. I'm very positive that our software is not the cause for the Trojan warning.

# What antivirus software are you using?

# Update about update:
Over the weekend one more critical bug was found and is at the moment being worked on.
I expect one more new release in about a day and recommend to wait until then.

# Nonetheless..
Would you mind providing us with credentials for your website and we have a closer look at the settings? For this purpose you should see a protected webform all they way down here in this thread. (it asks first for "Backup + Legal disclaimer")
Thanks in advance!

February 17, 2014 at 8:50 am #341125

Dimitri

Here the credentials. Actually I don't know which antivirus is used by the hosting... but It's really strange that the italian version of that page works normal and the translated versions not..

February 17, 2014 at 8:51 am #341127

Roberto

I've try again , and now works correctly,,

excuse me ,

it will be a problem with download!!!

Now is working correctly.....

Excuse me , again !!!
RS

February 17, 2014 at 10:20 am #341239

Dimitri

I didn't understand.. what works now?

February 17, 2014 at 1:04 pm #341420

Andreas Neuber
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Hello Dimitri,

Over the weekend one more critical bug was found and is at the moment being worked on.
I expect one more new release in about a day and recommend to wait until then.
It could solve your problem very well.

Thank you for your patience!

The topic ‘[Closed] Problems after last upgrade’ is closed to new replies.