Skip Navigation

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 17 replies, has 2 voices.

Last updated by Carlos Rojas 4 months, 3 weeks ago.

Assigned support staff: Carlos Rojas.

Author Posts
January 25, 2021 at 1:57 pm #7922183

tessH-2

check our video: hidden link

January 25, 2021 at 2:11 pm #7922271

Carlos Rojas
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español )

Timezone: Europe/Madrid (GMT+02:00)

Hi,
Thank you very much for the video.

I was able to reproduce the issue this time. I would like to ask you to follow these steps in order to isolate the cause of the issue:
- Back up your site first before making any change, this is for security reasons.
- Flush any cache memory that might exists.
- Deactivate all the plugins except WPML ones, Woocommerce and Woocommerce Multilingual.
- Switch for a moment to a WordPress default theme like Twenty Seventeen.
- If the issue is gone, activate one by one to see with which one there is an interaction issue.

Could you tell me the result of these steps?

Regardss,
Carlos

January 25, 2021 at 3:12 pm #7922921

tessH-2

Hello,

I follow steps and when I switch to default theme it works!
We use woodmart as theme, but I read this: https://wpml.org/theme/woodmart/

January 26, 2021 at 7:52 am #7927861

Carlos Rojas
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español )

Timezone: Europe/Madrid (GMT+02:00)

Hi,
Thank you or your message.

I'm glad to hear that you found the cause of the issue. I would like to ask your authorization to create a copy of the site in order to escalate it to our 2nd tier of support for further debugging.

Regards,
Carlos