Skip Navigation

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 2 replies, has 2 voices.

Last updated by marijnA 5 years ago.

Assigned support staff: Mladen Andrejic.

Author Posts
November 18, 2015 at 5:29 pm #749420

marijnA

I am trying to: display products on my site

URL of (my) website where problem appears:
hidden link works
hidden link gives 404
hidden link gives 500

I expected to see:
translated products

Instead, I got: error as above

November 19, 2015 at 10:00 am #749911

Mladen Andrejic

Hello,

1. Can you please do the following for permalinks :

- Go to WPML > String Translation
- Find the slug permalink (and it's translations)
- Mark that string and under the table click on "Delete String"
- Then go to Settings > Permalinks
- Click on Save (to re save them)
- Now go to WPML > Translation Management > Multilingual Content Setup
- Under Custom Post Type you will see the Products and also slug for main language
- Click on "Use different slugs for Products" and enter the translation
- Hit Save

2. If the problem still persist, please check it when

- All non WPML Plugins are disabled
- Theme is set to default Twenty Fourteen

3. Activate WordPress debug.log and see if there are any errors displayed? Here are the instructions for activating it : https://wpml.org/documentation/support/debugging-wpml/

4. You can also check the Chrome built-in JavaScript Console for errors. To open the console go to Menu (Three Bars) > Tools > JavaScript Console

Please paste here any errors that you see in the WordPress debug.log or in JS Console.

// For 500 error - Please create a new ticket, as this is separate issue.

Thanks.

November 20, 2015 at 3:47 pm #751418

marijnA

great, the issue with the products is now solved.
Will create a separate issue for the 500 error