This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 17 replies, has 4 voices.

Last updated by Harshad 6 years ago.

Assigned support staff: Harshad.

Author Posts
June 24, 2013 at 10:56 am #138417

pierre

Dear Team

Before 2 weeks when we create base product in French and we insert gallery image, the gallery image are no more duplicate on other languages

Can you helps use?

Regards

Pierre

June 24, 2013 at 11:07 am #138423

Andreas Neuber
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Hello Pierre,

That is suspicious - so within the last 14 days they somehow disappeared?

1) Are you using a ecommerce plugin for your items?

2) Could you provide me with the version of your WPML plugins?
(there is a listing under "WPML>Support" which you can copy and paste)

3) Could you sent me a link to your website via email? (andreas.n@onthegosystems.com)

Thanks!

June 24, 2013 at 11:11 am #138425

pierre

Hello Andreas

1) We use Woocommerce

2) WPML Multilingual CMS Installed Yes 2.8.2
WPML CMS Nav Installed Yes 1.3
WPML String Translation Installed Yes 1.7.1
WPML Sticky Links Installed Yes 1.3
WPML Translation Management Installed Yes 1.6.1

Email sending

Regards

Pierre

June 24, 2013 at 12:09 pm #138450

Andreas Neuber
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Hello Pierre,

Thanks for the info + email!
I tried to see your website, it seems to be down temporarily.
But I will give it another try soon.

June 24, 2013 at 12:10 pm #138453

pierre

yes we have server problem

I inform when is ok

Regards

Pierre

June 24, 2013 at 2:41 pm #138509

pierre

Hello Andreas

The site is now open

Regards

Pierre

June 25, 2013 at 8:06 am #138673

Andreas Neuber
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Hi Pierre,

Just to keep you updated - site runs fine, we are checking now..

June 25, 2013 at 8:22 am #138678

Andreas Neuber
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Me again. Based on the experience with previous tickets - its good to single out one particular product and focus on it.
Could you provide me with the link (or name) of one product having this problem?
Thanks!

June 25, 2013 at 10:18 am #138736

pierre

He Andreas

For exemple this porduct:

hidden link

Ib French gallery image is enable, other language not

You can test on create test product, on french not problem but when you open other languages no gallery

hidden link
VANDENBORRE01
modelisme01%

Regards

Pierre

June 25, 2013 at 12:24 pm #138802

Andreas Neuber
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Hello Pierre,

Thanks - yes, the problem is very obvious..
I will do what you suggested and add a test-product. It might be just a setting under "Translation management".

June 25, 2013 at 12:47 pm #138816

pierre

OK THANKS

PIERRE

June 26, 2013 at 10:25 am #139150

Andreas Neuber
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Hi Pierre,

Ok, so I've added to test products.
Product 1 had the very same problem you describe.

Then I adjusted this:
In "WPML > Translation-Management > Multilingual Content Setup" you see a long list of entries in box "Custom fields translation".
I changed the setting of "_product_image_gallery" to "Copy from original to translation".

With the test product 2 then the gallery was copied into the translation.
So looks as if the problem is solved. But please check also one more time as well.

June 26, 2013 at 10:54 am #139166

pierre

Dear Andreas

Many thanks for your help!

Last question

Can you best Sitemap plugin for wrorking with all WPML languages version?

Regards

Pierre

June 26, 2013 at 12:43 pm #139231

pierre

Hi Andreas

The problem is back for the picture

What error I make?

Regards

Pierre

June 27, 2013 at 6:28 am #139426

Bigul
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Dear Pierre,

Please check "WPML > Translation-Management > Multilingual Content Setup" you can see a long list of entries in box "Custom fields translation". Then confirm "_product_image_gallery" is set to "Copy from original to translation" option or not.

Is it happen for all the products or only particular ones.

--
With Regards

Bigul

The topic ‘[Closed] Products image missing for other language’ is closed to new replies.