Skip Navigation

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Our next available supporter will start replying to tickets in about 3.44 hours from now. Thank you for your understanding.

This topic contains 8 replies, has 3 voices.

Last updated by yunfeiS 1 year, 11 months ago.

Assigned support staff: Lauren.

Author Posts
August 11, 2018 at 4:52 am #2636025

yunfeiS

after installed the wpml, it prompted that as below:

To get automatic updates, you need to register WPML for this site. Register WPML

But after pressed the button shows Register WPML, it didn’t show anything.

August 11, 2018 at 5:34 am #2636054

Bobby
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/Los_Angeles (GMT-07:00)

Hello,

Please go to WP->Plugins->Add new-> "commercial" tab and register WPML from within there

go to https://wpml.org/account/sites/ there you should be able to see your site registered (unless u never register your site before)

then click on the little trash icon

and follow the steps shown in the video hidden link

let me know your results !

August 11, 2018 at 6:59 am #2636081

yunfeiS

HI , glad to be heared from you, there’s nothing but it just said No repositories defined in the commercial tab

August 13, 2018 at 5:15 pm #2640719

Bobby
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/Los_Angeles (GMT-07:00)

This error is happening due to the repositories.xml missing from /vendor/otgs/installer.

Go to wp-content\plugins\sitepress-multilingual-cms\vendor\otgs\installer using FTP and from place the repositories.xml file .

repositories.xml file:
=>https://plugins.svn.wordpress.org/woocommerce-multilingual/trunk/vendor/otgs/installer/repositories.xml

Once thats done you need to press "Check for updates"

let me know your results please

August 17, 2018 at 6:32 am #2652308

yunfeiS

I think I registered from an another page, but in wpml wesite it still shows Nobody registered yet! for the site.
The pic as below is from my wordpress site

August 17, 2018 at 5:48 pm #2654427

Bobby
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/Los_Angeles (GMT-07:00)

Hello,

if you go to Plugins->Add New->Commercial tab and it looks registered like your screenshot then you are good to go 🙂

the area in your account that says nobody registered yet is for End-User accounts invitations, so if you never sent an invitation to an end-user then its ok.

usually for developers to take care of the registration for their end - users.

August 22, 2018 at 9:01 am #2666126

yunfeiS

You mean it’s okay now?

August 22, 2018 at 2:03 pm #2667040

Lauren
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/New_York (GMT-04:00)

Yes, it looks like everything is okay and your site is registered correctly.

August 22, 2018 at 2:20 pm #2667081

yunfeiS

okay, thank you!