Please make sure to update to WPML 4.3.4 before reporting any issue

Hi, Amit here, I am the WPML Support Manager, our current ticket queue is high, update your WPML plugins and make sure you meet the minimal requirements for running WPML before reporting an issue please - many tickets are resolved doing that

Please look at our updated list of Known Issues and you can also use our support search to find helpful information and of course review our documentation before opening a ticket.

If you do need to open a ticket please make sure to provide us with all the needed information as described in this page

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Radu 9 months, 2 weeks ago.

Assigned support staff: Radu.

Author Posts
February 7, 2019 at 12:54 pm #3170281

claudiaS-9

Hi,
I try to set up wpml it says "Set media Language". The problem is, there is no possibility to set the media language. It will not let me.
So there is still the mixed content. Englisch and German. Usually it should be in German and EN with a Flag for translation.

I attach you the debug information. It may help.

February 8, 2019 at 9:24 am #3173832

Radu
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Europe/Bucharest (GMT+02:00)

Hey Claudia,

Nice to see you here.

Can you give me some more details about this media problem, please? Maybe you can attach a link to a page where I can see this issue too.

Regarding the debug information, please add it to the separate field available for this. This way I'll be able to check everything way faster and provide you a better help. You can find here the steps you need to take in order to add the debug info: https://wpml.org/faq/provide-debug-information-faster-support/

The topic ‘[Closed] set media language not showing’ is closed to new replies.