This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 5 replies, has 2 voices.

Last updated by Marcel 3 months, 2 weeks ago.

Assigned support staff: Marcel.

Author Posts
June 28, 2019 at 6:37 am #4104779

amrikA

I am trying to:show translated content

Link to a page where the issue can be seen:

I expected to see:All content translated

Instead, I got:partly translated

June 28, 2019 at 6:44 am #4104833

amrikA

Hi,
This problem is recent, happened a few times. I paste custom translated content. Press Save after it shows 100%. The final result shows partly translated content. I have to use edit mode and paste non translated content.

Please check the screen shots.

hidden link

hidden link

Thanks,

Amrik

June 28, 2019 at 7:56 am #4105287

Marcel
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Timezone: Europe/Madrid (GMT+02:00)

Hi Amrik,

Thank you for contacting WPML Support.

I would like to check this directy on your page.

#1 Could you please provide me the URL to the affected page (Frontend)
#2 I would need to request temporary access (WP-Admin and FTP) to your site
– preferably to a test site where the problem has been replicated if possible –
in order to be of better help and check if some configurations might need to be changed

Your next answer will be private which means only you and I have access to it.

❌ Please backup your database and website ❌

✙ I would additionally need your permission to de-activate and re-activate Plugins and the Theme, and to change configurations on the site. This is also a reason the backup is really important.

✙ Please add the Links to the […] Edit Screen, the Page/Post where you insert the […] and the corresponding Front End Page/Screen
Best Marcel

June 28, 2019 at 11:28 am #4106927

amrikA

Hi Marcel,
I can share the login details. However i cannot show you the problem as I have already corrected the un-translated portion using the edit mode.

The WP login is eghindi@0219

Let me know if you need further information.

Regards,

Amrik

June 28, 2019 at 12:07 pm #4107209

Marcel
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Timezone: Europe/Madrid (GMT+02:00)

Thank You Amrik,

May you be able to reproduce the problem on your site translating another page? Otherwise, it will be difficult to (PHP) debug the issue.

Which is the username for this password?

Please let me know

Best Marcel

July 2, 2019 at 5:13 pm #4129107

Marcel
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Timezone: Europe/Madrid (GMT+02:00)

Thank you Amrik,

please let me know once you are ready when I can continue on your ticket.

Best Marcel

The topic ‘[Closed] showing 100% but certain sections do not show translated content’ is closed to new replies.