Skip Navigation

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 2 replies, has 2 voices.

Last updated by Riffaz 6 months, 3 weeks ago.

Assigned support staff: Riffaz.

Author Posts
March 28, 2020 at 6:18 pm #5786191

tomislavV-4

Hello, maybe this is not question for you but you have bigger knowledge so maybe you can help me.

f.e. Revolution slider on the Home page was only showing when logged in as admin. Regular users were seeing only blank canvas.
I’ve cleared the cache, deactivated some plugins but the issue was still there.
I had to delete my current cache plugin (WP Super Cache), installed another one (WP Fastest cache), cleared cache and it is working.

But, single product images are not showing unless I am logged in WP.
f.e. hidden link
Everywhere else images are showing ok.
It all started when translating the site via wpml. Bigger posibility is that is not the issue but I've tried everything and searched for solution online without any luck.
Maybe you know what is going on?
Thanks in advance.

March 28, 2020 at 7:07 pm #5786273

tomislavV-4

Hi, info.
I decativated Contact form 7 and everything is fine.
So, it is not question for you after all.
But maybe you know something about it? Maybe 🙂

March 29, 2020 at 5:37 am #5787455

Riffaz
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Colombo (GMT+05:30)

Hi,

Thank you for contacting WPML support.

I decativated Contact form 7 and everything is fine.
- so this is relate to CF7.
- so it's better you check with their forum.

But maybe you know something about it?
- maybe,
- incompatible with the theme
- incompatible with any other plugins you are using.
- any custom code?
- other reasons that may need more digging.
- may be, you can find something by activating WP Debug mode: https://wordpress.org/support/article/debugging-in-wordpress/
- may be error messages in console can help you to check the issue: https://wordpress.org/support/article/using-your-browser-to-diagnose-javascript-errors/

Regards,
Riffaz.